in

Postavljene sprave za vežbanje u novom parku u Borči

Postavljene sprave za vežbanje u novom parku u Borči (FOTO) - 19-06-2015

U novom velikom parku u Borči kod vrtića „Kockica“ i Osnovne škole „Rade Drainac“ su postavljene sprave za vežbanje.

Radnici „Zelenila“ su pre nekoliko meseci montirali klupe, preprošle nedelje su pokosili travu a ovih dana rade na postavljanju sprava za vežbanje.

U parkiću koji je počeo da se gradi u januaru ove godine izbetonirana je staza, postavljene su klupe, sada se postavljaju sprave za vežbanje, a u narednom periodu bi trebalo da se postave i rekviziti za decu.
Postavljene sprave za vežbanje u novom parku u Borči (FOTO) - 19-06-2015

– Kod OŠ Rade Drainac radnici su danas montirali sprave za trening na otvorenom poput stepera, sprava za trbušnjake, zgibove i njima sličnim. Svi koji vole da treniraju biće oduševljeni ovim kao sto sam na primer ja. Ne mogu da verujem da se neko konačno setio da postavi ovakve stvari i napravi ovakav parkić -, napisao je naš sugrađanin Bojan Vimić kada je podelio slike na grupi Borča.

Pomenuti parkić je jedan od tri nova parkića koja se ove godine grade na levoj obali.

Novi parkić u Borči će biti prava oaza zdravlja, mesto gde će se deca igrati, roditelji družiti, mladi vežbati a stariji sa uživanjem sve to gledati.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Park nije sređen.U korpama za smeće okolni stanari bacaju smeće(vezano u kese).Primedba ima još:1-grubo sečena trava-korov 2-do rekvizita za vežbu(trenažeri za noge,ruke i za trbušnjake) su okruženi smećem .
    Kako smo se nadali razočarani smo.To je sve osim uređenog parka.Da je u pitanju drugi deo Palilule ili grada Beograda prvo bi ga sredili u detalje a onda svečano pustili deci i građanstvu na korišćenje .
    U ovom delu Borče nije ni čudo zašto se deca igraju u školskom dvorištu OŠ „Rade Drainac“ jer tamo imaju i terene,urednost a taj deo Borče nema uređen park.

Besplatna obuka proizvođačima organskog povrća - 2015

Besplatna obuka proizvođačima organskog povrća

Biciklisticka trka preko leve obale, LOBI

Saobraćajni kolaps na levoj obali zbog prolaska biciklističke trke