in

Postavljanje novogodišnje rasvete u Borči

Radnici JKP „Javno osvetljenje“ započeli su danas postavljenje novogodišnje rasvete u Borči, jer je u ulici Bratstva i jedinstva u toku montiranje dekoracije.

Drago nam je što će Borča i ove godine zasijati novogodišnjim sjajem. Nova godina nam polako, ali sigurno, kuca na vrata, a sada ćemo novogodišnje raspoloženje moći da osetimo i van doma. Više nećemo morati da gledamo u prozore zgrada i kuća da bismo videli treptaj sijalica na jelkama, sada će naša ulica zasijati.

Podsećamo vas, da je Borča prvi put dobila ovu privilegiju 2012. godine. Od tada se makar malo osećamo da smo i mi nekome bitni, i da lepo uređeno naselje na levoj obali znači da drugi misle o nama. Ne moramo da idemo u druge delove Beograda kako bismo uživali u duhu praznika.

Kada zasija naša ulica konačno ćemo i mi osetiti euforiji i novogodišnju radost. Praznici nam stižu i vreme je da i građanima na levoj obali bude lepo.

Decembar je mesec pozitivne energije, dobrih vibracija, euforije. U ovom mesecu pustite sebe da maštate, da poželite želje koje će vam se ostvariti ili prosto da prekinete da radite ono što vas ne čini srećnima. Dajte sebi priliku da budete srećni, sada je pravo vreme.

Porodica na okupu donosi mir i ljubav. Decembar i januar su meseci porodice, praznika i ljubavi. Uživajte i prepustite se čaroliji.

Iskreno se nadamo da će „Ulica otvorenog srca“ biti organizovana i ove godine, ali zvaničnih informacija još nemamo.

Foto: Marija Pešić

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Autobusi 85, 95, 96 i 105L malo, malo menjaju trasu

    Zasijala novogodišnja rasveta u Borči (FOTO)