in

Posetio Beograd i poručio „Ne daj Bože nikome!“ (VIDEO)

Poslom došao u Beograd iz Aleksandrovca i svima poručio „Sad ste me videli i nikad više!“.

Ne daj BOZE on kome n i k o m e. !!!

Posted by Dejan Vuletic on Thursday, October 15, 2015

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

11 Comments

  • evo ja resio da odgovorim malo tebi ,mada necu da uvredim idiote i da te tako nazovem ,verovatno si ispod i tog nivoa
   kome to vama nije neophodan taj „primitivac“ kako ga nazivas,jel to Beograd pripada samo VAMA,
   sta tebe boli zasto je on bio u Beogradu ,izneo covek neko svoje misljenje ,znas li makar odakle si ti ,ili se stidis svog porekla pa si sad neki vajni beogradjanin,poceo si da frljas padeze i da udaras u „bandere“,i mislis to je najvaznije u zivotu ,e jado postoji mnogo vise u zivotu osim toga da ti je jedina titula u zivotu to sto si beogradjanin,a tebi izgleda samo to i pristaje ,nista vise od toga,ako imas mogucnosti ,prosetaj malo po Srbiji ,po primitivizmu kako ti kazes ,da vidis kako je lepo ,postoji zivot jos negde osim kod VAS

   • Ti stvarno misliš da bi jedan beograđanin došao u Aleksandrovac i snimio klip u kome javno proziva neciji dom zajedno sa svim ljudima koji su u njemu rođeni? Ako vam se ne sviđa onda zaista nemate šta da tražite u njemu.

   • Postovanje, nema potrebe za ovolikom mrznjom ipljuvanjem nas ljudi koji zivimo u Beogradu. Slazem se da je nasa lepa Srbija puna prelwpih gradova , varosica, sela i zaseoka. Ono gde ja podvlacim crtu izmedju mene i Vas je u sledecem: gde god me put nanese po prelepoj Srbiji, uvek vidim samo lepo. Nikad ne pljunem i ne vredjam ljude i mesto gde sam dosla. Prosto to je stvar kulture koju svi nosimo iz kuce i mesta odakle smo potekli. Puno lepih i srdacnih pozdrava iz srpske prestonice Beograda.

 1. E moj ti,samo ti idi u to tvoje mesto iz kog si dosao takvi nam ne trebaju ovde,zbog dosljaka iz pizde materine Beograd sve vise ne lici na grad.Na ulici cesce cujem naglaske iz ko zna kojih mesta nego pravi beogradski nacin pricanja,sve ga je manje…
  I da seljaci ne prilagodjava se Beograd vama i vasem zivotu vec vi treba da se prilagodite njemu,ako ste navikli na puste njive i selendre nemojte da se bunite za ovu nasu guzvu nego lepo nazad u selo.

  • Samo kada bi oni razmislili malo o ovome što si napisao umesto da shvate to odmah kao prozivku. Slično je i sa većinom naših kada odu u inostranstvo, jednostavno teraju neki glupi inat da se ne bi uklopili.

Nemački novinari obišli romske porodice u Jabučkom ritu -2015

Nemački novinari obišli romske porodice u Jabučkom ritu

Stravičan udes večeras u Krnjači na Zrenjaninskom put 2015

Stravičan udes večeras u Krnjači na Zrenjaninskom putu