in

Porodice iz Glogonjskog rita izgubile sve u požaru

Požar koji je izbio u Glogonjskom ritu u ponedeljak uveče i sa sobom odneo 6 stanova, za sobom je ostavio porodice bez krova nad glavom. Na sreću nije bilo povređenih, već samo velika materijalna šteta.

Pet porodica pronašlo je utočište kod rođaka, dok Spasojevići nemaju gde, pa su ih prihvatile komšije. Porodica Drobnjaković, kod kojih se trenutno nalaze Spasojevići , maksimalno se trudi da im pruži pomoć i time vraća veru da su dobri komšijski odnosi i dalje prisutni.

Spasojevići su ostali bez krova nad glavom, ali i bez osnovnih životnih potrepština. Pošto je njihov stan bio prvi na udaru, nisu ništa mogli da spasu, izgorelo im je sve – nameštaj, garderoba, potrebni lekovi.

Goran Spasojević: „Sve je izgorelo i nestalo, sve što smo imali, ali šta ćeš. Tako je kad živiš pored nekog takvog. Sve što smo godinama gradili izgubljeno je u trenu.“

Slučaj je u rukama policije i istragom će biti utvrđen uzrok. Sudeći po priči komšija, požar je izazvao njihov sused koji je založio peć i napustio svoj stan, nakon čega se vatra proširila.

Kako navode isti problem se i ranije javljao, ali su uspevali da požar sami lokalizuju, dok ovog puta nisu imali sreće.

Da li je nemarnost dovela do požara ili možda namera, istraga će pokazati. Ipak sada ostaje pitanje šta i kako dalje? U svakom slučaju ostaje utisak da komšija komšiji može biti „vuk“ (namerno ili nenamerno), ali i najveći prijatelj.

Foto: Blic

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    I danas deo Borče ostaje bez struje

    Dve osobe povređene jutros na Zrenjaninskom putu