in

Pomozimo našem Aleksandru Caletu Jankoviću!

On je naš sugrađanin, on je naš komšija, on je naš Borčanac, on je Marijin suprug, on je Sofijin otac, on je Aleksandar Cale ت Janković i njemu je preko potrebna pomoć! Vremena je malo…

„Zovem se Aleksandar Cale Janković, imam 31 godinu i živim u Borči. Do pre 7 meseci sam bio srećan čovek pun života. Ali od tada moj život je počeo da mi izmiče iz ruku. Saznao sam da imam tumor na mozgu. Operisan sam, ali jedan je na delu mozga koga lekari kod nas ne mogu da operišu.

aleksandar-cale-borca

Nisam rekao da sam se oženio pre godinu i po dana i dobio ćerku Sofiju koja sad ima 6 meseci. Od operacije su ostale posledice pa ne mogu ni ćerku da uzmem u ruke. Jedina želja mi je da mogu da živim, da vidim prvi korak moje ćerke, da čujem njenu prvu reč. Najviše mi daje snagu njen osmeh, prvi zubić koji će da izađe.

aleksandar-cale-borca-2015

Jedina nada mi je operacija u Turskoj, ali za to je potrebno 10.000 eura. Pošto nisam sposoban za rad, a ni žena mi ne radi, nisam u stanju da skupim te pare. Moj vapaj upućen vama ako možete da mi pomognete da život vratim u svoje ruke i živim za nas troje.“

Žiro račun u Vojvođanskoj banci za pomoć našem Aleksandru

Dinarski: 355-000320047091866
Devizni: 355-000320047093321

uplatnica-aleksandar

Instrukcije za plaćanje iz inostranstva

inostranstvo

Lokacije za prikupljanje pomoći

Sada je na nama da učinimo nešto, da pokažemo da smo humani i saosećajni. Dokažimo da nam je život našeg Aleksandra i te kako bitan! Pokažimo da smo ljudi, saosećajni, brižni i humani.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Počelo spajanje Pančevačkog puta sa pristupnom saobraćajnicom

    Počelo spajanje Pančevačkog puta sa pristupnom saobraćajnicom

    Gde i kako možete pomoći Aleksandru Caletu Jankoviću