in

Počelo spajanje Pančevačkog puta sa pristupnom saobraćajnicom

Počelo spajanje Pančevačkog puta sa pristupnom saobraćajnicom

Deo Pančevačkog puta su smeru ka Beograd je zatvoren zbog radova na spajanju sa novoizgrađenom pristupnom saobraćajnicom.

Saobraćaj se na tom delu puta odvija suprotnom trakom a radovi su obezbeđeni horizontalnom i vertikalnom signalizacijom.

Počelo spajanje Pančevačkog puta sa pristupnom saobraćajnicom

Pre dva meseca je otvoren deo pristupne saobraćajnice od Zrenjaninskog puta do Ovčanskog puta u dužini od 7,6 kilometara.

Prilikom otvaranja najavljeno da će do kraja godine, tačnije 27. decembra, biti otvorena deonica u dužini od 4,3 kilometra od Ovčanskog puta do Pančevačkog puta.

Na pomenutoj deonici se nalaze dva mosta, preko pruge dužine 544 metara i most preko kanala Sebeš dužine 120 metara.

Radovi na spajanju poslednje deonice i Pančevačkog puta su počeli pa se možemo nadati da će kompletan projekat uskoro biti završen.

Počelo spajanje Pančevačkog puta sa pristupnom saobraćajnicom

Uskoro godinu dana od otvaranja Pupinovog mosta

Pupinov most i pristupna saobraćajnica su deo Spoljne magistrane tangenta skraćeno SMT koja će povezivati Novi Beograda, Zemun, Borču, Zrenjaninski put, Pančevački put, Zvezdaru, istočni i južni deo Beograda, izmeštajući tranzitni saobraćaj iz centra.

Iako je Pupinov most otvoren za saobraćaj u decembru prošle godine zbog zabrane tranzita kroz centar grada dodatno je opterećen Zrenjaninski put.

Najveća opterećenja Zreanjaninca su kroz Borču na delu od raskrsnice „Putnik“ do Zrenjaninske petlje jer put sužava i prelazi iz četiri trake u dve.

Drugi deo pristupne saobracajnice Pupinov most - 2015

Završetkom ove poslednje deonice pristupne saobraćajnice tranzit će biti izmešten sa Zrenjaninskog puta od petlje do Pančevačkog mosta.

Slike preuzete sa: www.beobuild.rs/forum

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Jeste da su rokovi probijeni ali lepa vest definitivno,napokon da se rastereti Zrenjaninac i ulazak u Borcu.Jedno pitanje?A sta je bilo sa onom cuvenom crvenom pesacko-biciklistickom stazom sto ide od Zemuna pa se negde zagubila na pola puta ka Borci.Obecali su da ce ovog proleca dovrsiti stazu do Borce.Nisu je ni poceli a tesko i da ce.Ipak su Borcani nebitni periferci,ljudi nizeg ranga sto su potvrdile nedavno i gradske vlasti koje su Borcu iz prve gradske zone sutnuli u drugu perifernu/a da nezaboravite ona predhodna vlast/kakva god bila i kako se zvala/ je Borcu spojila sa gradom i uvrstila u prvu gradsku zonu…

Auto sleteo sa puta na pristupnoj saobraćajnici!

Pomozimo našem Aleksandru Caletu Jankoviću!