in

Poginuo muškarac u eksploziji bombe na parkingu restorana Bele Zore

Muškarac poginuo je u eksploziji bombe na parkingu restorana "Bele zore" u Krnjači
Muškarac poginuo je u eksploziji bombe na parkingu restorana "Bele zore" u Krnjači

Muškarac starosti 60 godina poginuo je u eksploziji bombe na parkingu restorana Bele zore u Krnjači, nesreća se dogodila sinoć oko 21.35 časova.

U eksploziji ručne bombe povređena je žena koja je bila u društvu poginulog muškarca.

Gosti restorana, posle strahovitog praska, izašli su na parking, gde su zatekli tela jedno preko drugog u lokvi krvi. Žena je zapomagala i tražila pomoć. Oni, najpribraniji su pokušali da pomognu povređenim osobama.

Ubrzo na mesto nesreće su došla dva sanitetska vozila Hitne pomoći. Sa teškim povredama, muškarac i žena su prebačeni u odelenje reanimacije Urgentnog centra, gde je muškarac oko ponoći podlegao povredama.
U Hitnoj pomoći su rekli da su muškarac i žena zadobili su višestruke, teške povrede.

Sa lica mesta…

Veliki broj ljudi se nekoliko minuta nakon eksplozije okupilo oko parkinga, na kome su se mogli videti tragovi krvi i srče. Kako smo saznali povređena žena je koja je pedagog u Osnovnoj školi „Zaga Malivuk“ u Krnjači.
– Neko je čuo da je devojka počela da zapomaže. Povikala je: Zovite mi majku, ima bombu! – rekao je jedan od očevidaca. – Ubrzo je odjeknula eksplozija.

Muškarac i žena, kako nezvanično saznajemo, bili su u emotivnoj vezi i često su dolazili u restoran, a do eskplozije je došlo po izlasku iz „Belih zora“, na parkingu nedaleko od samog lokala. U jednom trenutku, on je izvadio i aktivirao bombu, koja je pod, zasad nerazjašnjenim okolnostima, eksplodirala.

Detonacija se dogodila pedesetak metara od lokala, pa prema rečima zaposlenih, na samom objektu, zbog udaljenosti od mesta događaja nije bilo materijalne štete. Oni sinoć nisu znali da nam kažu da li se par posvađao dok su bili u restoranu.

Na parkingu eksplozija je oštetila nekoliko automobila gostiju lokala. Zbog uviđaja, do duboko u noć, obezbeđivalo je nekoliko policijskih automobila, Kontradiverziona jedinica MUP Srbije i vatrogasno vozilo.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Zapošljavanje u Srbiji - lobi-info.rs

Šta to beše zapošljavanje u Srbiji

Prohtevni muškarci i savršena žena

Prohtevni muškarci i savršena žena