in

Počinje Vidovdanski turnir u malom fudbalu

Trofej Vidovdana 2013 turnir u malom fudbalu - vidovdanski turnir Borča
Trofej Vidovdana 2013 turnir u malom fudbalu - vidovdanski turnir Borča

Malo je nedostajalo da se ove godine ne održi Vidovdanski turnir u malom fudbalu u Borči, ali zalaganjem pojedinaca u poslednji čas imaćemo priliku da gledamo “fudbalicu na vidovdanu”.

Što znači da će teren u Centru III i ove godine ugostiti tradicionalni turnir u malom fudbalu „Trofej Vidovdana“ od 15. do 28. juna.

Turnir se organizuje pod potkroviteljsktvom GO „Palilula“ i ORK “Feniks“, na terenu za male sportove „Vidovdan“ u naselju Borča.

Tradicionalni turnir u malom fudbalu, 21. po redu stiže na radost mnogih kvalifikovaniih igrača željnih igre i druženja kao i na radost posetioca koji će uživati u odličnom fudbalu. Manifestacija, jedna od najstarijih u Srbiji je poznata po igračima, majstorima fudbala koji se bore za prelazni pehar, dar lista „Sport“, pružajući posetiocima nezaboravan fudbal, druženje i dobru zabavu.

„Trofej Vidovdana“ važi za jednu od najstarijih i najmasovnijih manifestacija malog fudbala u Srbiji poznat po brojnosti učesnika i posetilaca. Za proteklih 20 godina trajanja turnira, svoje umeće pokazali su i dokazali mnogi majstori malog fudbala čak i reprezentativci velikog i malog fudbala, pa ne sumljamo da će tako biti i ove godine.

Vidovdanski turnir u malom fudbalu - SPECIJAL

Danas smo prisustvovali žrebu koji je održan u sali MZ Nova Borča. Na turniru učestvuju 24 ekipe podeljene u 6. grupa. Turnir će se igrati svakog dana, počev od sutra 15. juna od 18:30-21:30h u Borči (Centar III) na terenu za male sportove „Vidovdan“.

Trofej Vidovdana 2013 turnir u malom fudbalu - vidovdanski turnir Borča - Grupe

Dragi naši sugrađani i ljubitelji fudbala pozivamo vas da posetite ovaj tradicionalni turnir i uživate u čarima najpopularnijeg sporta na svetu.

Takođe, pozivamo sve učenike da nam pruže odličnu zabavu, dobre poteze, lepe golove i fer-plej igru, a mi će vam uzvratiti navijanjem i dobrim raspoloženjem. Srećno i neka najbolji pobedi.

Vidovdanski turnir u malom fudbalu - SPECIJAL

Ukoliko propustite neku od utakmica specijalno na blog/portalu LOBI moćićete da vidite najzanimljivije detalje, kao i da pratite sve rezultate na posebno otvorenoj stranici „Vidovdanski turnir 2013„.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Delovi leve obale dva metra ispod kote Dunava

Da li Dunav preti levoj obali Beograda?

Vidovdanski turnir 2013