Počinje Vidovdanski turnir u malom fudbalu u Borči

Počinje Vidovdanski turnir u malom fudbalu

2 minuta za čitanje
Trofej Vidovdana 2013 turnir u malom fudbalu - vidovdanski turnir Borča
Trofej Vidovdana 2013 turnir u malom fudbalu - vidovdanski turnir Borča

Malo je nedostajalo da se ove godine ne održi Vidovdanski turnir u malom fudbalu u Borči, ali zalaganjem pojedinaca u poslednji čas imaćemo priliku da gledamo “fudbalicu na vidovdanu”.

Što znači da će teren u Centru III i ove godine ugostiti tradicionalni turnir u malom fudbalu „Trofej Vidovdana“ od 15. do 28. juna.

Turnir se organizuje pod potkroviteljsktvom GO „Palilula“ i ORK “Feniks“, na terenu za male sportove „Vidovdan“ u naselju Borča.

Tradicionalni turnir u malom fudbalu, 21. po redu stiže na radost mnogih kvalifikovaniih igrača željnih igre i druženja kao i na radost posetioca koji će uživati u odličnom fudbalu. Manifestacija, jedna od najstarijih u Srbiji je poznata po igračima, majstorima fudbala koji se bore za prelazni pehar, dar lista „Sport“, pružajući posetiocima nezaboravan fudbal, druženje i dobru zabavu.

„Trofej Vidovdana“ važi za jednu od najstarijih i najmasovnijih manifestacija malog fudbala u Srbiji poznat po brojnosti učesnika i posetilaca. Za proteklih 20 godina trajanja turnira, svoje umeće pokazali su i dokazali mnogi majstori malog fudbala čak i reprezentativci velikog i malog fudbala, pa ne sumljamo da će tako biti i ove godine.

Vidovdanski turnir u malom fudbalu - SPECIJAL

Danas smo prisustvovali žrebu koji je održan u sali MZ Nova Borča. Na turniru učestvuju 24 ekipe podeljene u 6. grupa. Turnir će se igrati svakog dana, počev od sutra 15. juna od 18:30-21:30h u Borči (Centar III) na terenu za male sportove „Vidovdan“.

Trofej Vidovdana 2013 turnir u malom fudbalu - vidovdanski turnir Borča - Grupe

Dragi naši sugrađani i ljubitelji fudbala pozivamo vas da posetite ovaj tradicionalni turnir i uživate u čarima najpopularnijeg sporta na svetu.

Takođe, pozivamo sve učenike da nam pruže odličnu zabavu, dobre poteze, lepe golove i fer-plej igru, a mi će vam uzvratiti navijanjem i dobrim raspoloženjem. Srećno i neka najbolji pobedi.

Vidovdanski turnir u malom fudbalu - SPECIJAL

Ukoliko propustite neku od utakmica specijalno na blog/portalu LOBI moćićete da vidite najzanimljivije detalje, kao i da pratite sve rezultate na posebno otvorenoj stranici „Vidovdanski turnir 2013„.

Ostavite odgovor

Delovi leve obale dva metra ispod kote Dunava
Prethodna priča

Da li Dunav preti levoj obali Beograda?

Sledaća priča

Vidovdanski turnir 2013

Poslednje od Najnovije sportske vesti