in

Počinje tradicionalni Vidovdanski turnir u malom fudbalu

Tradicionalni turnir u malom fudbalu „Trofej Vidovdan“ počinje 14. a završava se 28. juna finalnim utakmicama i proglašenjem pobednika. Ove godine, turnir će biti humanitarnog karaktera, što je još jedan razlog da se u što većem broju okupimo, zabavimo i pomognemo.

22. Vidovdanski turnir 2014. u Borči u malom fudbalu, stiže u Centar III na radost mnogih kvalifikovaniih igrača željnih igre i druženja, kao i na radost posetilaca koji će uživati u odličnom fudbalu.

Manifestacija, jedna od najstarijih u Srbiji, poznata je po igračima, majstorima fudbala, koji se bore za prelazni pehar, dar lista „Sport“, pružajući posetiocima nezaboravan fudbal, druženje i dobru zabavu.

Ove godine Vidovdanski turnir će imati i humanitarni karakter jer će deo sredstava namenjenih organizaciji turnira, opština Palilula uplatiti za pomoć ugroženima od poplava, kao i deo novca koji ekipe uplaćuju za učešće.

Vidovdanski turnir 2013. - Borča - Trofej Vidovdana 2013 - finaleVidovdanski turnir 2013. - Borča - Trofej Vidovdana 2013 - III koloVidovdanski turnir 2013. - Borča - Trofej Vidovdana 2013 - finaleVidovdanski turnir 2013. - Borča - Trofej Vidovdana 2013 - III koloVidovdanski turnir 2013. - Borča - Trofej Vidovdana 2013 - finaleVidovdanski turnir 2013. - Borča - Trofej Vidovdana 2013 - III kolo

Prijave za učešće se primaju do 13. juna do 16 h na brojeve telefona 3325-547 i 064/637-127.

Tri prvoplasirane ekipe dobiće novčane nagrade i pehara, a nagrade slede i za najboljeg igrača, strelca i golmana turnira, kao i za najboljeg mladog igrača.

Dragi naši sugrađani i ljubitelji fudbala, pozivamo vas da posetite ovaj tradicionalni turnir i uživate u čarima najpopularnijeg sporta na svetu.

Takođe, pozivamo sve učesnike da nam pruže odličnu zabavu, dobre poteze, lepe golove i fer plej, a mi ćemo vam uzvratiti navijanjem i dobrim raspoloženjem. Srećno i neka najbolji pobedi!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Samo mala ispravka najave. Turnir se igra od 14. do 28. juna i prijave se primaju do 13. juna u 16.00 časova. Inače, veliko hvala za medijsku podršku ovoj manifestaciji koja bi ove godine mogla da bide za jedan nivo viša.

    Pozdrav Boban Vujičić, jedan od osnivača turnira

Predškolski program traje do 30. juna

Predškolski program traje do 30. juna

BusPlus kontrolori postaju komunalni policajci!

„Bus plus“ kontrolori postaju komunalni policajci!