in

Počinje osma „Beogradska letnja škola“

Počinje osma „Beogradska letnja škola“
Počinje osma „Beogradska letnja škola“

„Beogradska letnja škola“ po osmi put biće održana, ove godine u dve smene, od 7. do 19. jula i od 21. jula do 2. avgusta. Škola će okupiti veliki broj mladih iz celog sveta, koji će se profesionalno usavršavati na jednom od 10 svetskih jezika.

Škola, čiji je program rada podeljen na edukativni i društveno-turistički deo, stiže u našu prestonicu već početkom jula.

„Beogradska letnja škola” namenjena je studentima i mladima iz regiona i sveta sa ciljem usavršavanja znanja stranih jezika kao i upoznavanja kulturnih i istorijskih znamenosti Beograda i Srbije.

Tokom trajanja škole, učesnici će imati organizovane obilaske fruškogorskih manastira, Sremskih Karlovaca, Novog Sada, Topole, Oplenca i Orašca.

Nakon škole, postoji mogućnost da se učesnicima koji to hoće organizuju i dodatni programi u trajanju od sedam dana, ako žele da borave na Zlatiboru ili na Jadranskom moru.

Prošle godine, Fond je obezbedio 10 stipendija za najbolje studente iz zemlje i inostranstva a letnja škola je toliko postala popularna da sve više ima polaznika iz Japana, Velike Britanije, Italije, Austrije, Danske, Rusije, Australije, Nemačke i Španije

Osnivač i organizator Internacionalne letnje škole jezika je Fond za međunarodnu komunikaciju, koji uz podršku Turističke organizacije Beograda organizuje programe u cilju promocije srpskog jezika i naše istorijske i kulturne baštine.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    EDB najavio isključenje struje u Krnjači i Borči

    EDB najavio isključenje struje u Krnjači i Borči

    Prijavite lekare koji Vam traže pare!

    Prijavite lekare koji vam traže novac!