in

Počinje akcija „Borba protiv droge na Paliluli”

Naša opština organizuje akciju pod nazivom „Borba protiv droge na Paliluli”, namenjenu đacima viših razreda osnovnih i učenicima srednjih škola.

Akcija počinje 25. februara tribinom o narkomaniji, posle koje će biti prikazana predstava „Ljubav u doba kokaina” u Ustanovi kulture „Palilula” u 17.30 časova.

Narednih dana tribina i predstava biće održane u svim palilulskim osnovnim i srednjim školama. Svaki učenik će na poklon dobiti i knjigu „Ljubav u doba kokaina”.

Na tribinama učestvuju dr Aleksandar Vujošević, psihijatar u Specijalnoj bolnici za bolesti zavisnosti u Drajzerovoj, Andreja Jovanović, koordinator centra „Zemlja živih”, koji se bavi rehabilitacijom zavisnika, Goran Radenković, profesor na Bogosloviji, Simonida Milojković, autorka knjige i predstave „Ljubav u doba kokaina” i izlečeni narkoman, koji će u otvorenom razgovoru sa publikom ispričati kroz kakav užas prolaze narkomani i njihove porodice.

Predstava „Ljubav u doba kokaina” je istinita priča o dvoje mladih koji su neoprezno zakoračili u pakao droge i pošli na put bez povratka. U režiji Radeta Vukotića, glavne uloge igraju Marijana Mićić i Marko Marković.

Besplatna predstava počinje odmah posle tribite u 20 časova na sceni „Stamenković“ u Ustanovi kulture „Palilula“.

Besplatne ulaznice za predstavu se mogu podići u Ustanovi kulture Palilula na info pultu, svakog radnog dana od 9 do 16 časova, tel. 069/ 2002- 570.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Trovanje pasa u Borči, LOBI

    Po Borči razbacan otrov, nekolicina uginulih pasa!

    Klub penzionera u Kovilovu - 14.01.2016.

    „Klub penzionera“ u Kovilovu