in

„Klub penzionera“ u Kovilovu

Klub penzionera u Kovilovu - 14.01.2016.

Leva obala Dunava u Beogradu bogatija je za još jedno mesto za druženje i razonodu. Ovog puta za naše najstarije sugrađane 14. januara ove godine zvanično je otvoren „Klub penzionera“ u Kovilovu.

Povodom otvaranja kluba penzionera u Kovilovu je organizovana proslava Srpske nove godine na kojoj je prisustvovao veći broj penzionera iz ovog naselja. Klub je smešten u centralnom i mirnom delu naselja Kovilovo, u prostorijama nekadašnjeg restorana- menze preduzeća PKB.

U klubu koji od otvaranja radi svakog dana od 15 do 20 časova možete uz kaficu i čaj, prijatan i dobar razgovor, odigrati partiju šaha, domina, karata….

Klub penzionera u Kovilovu - 14.01.2016.

Lepa ideja zamišljena da našim najstarijim sugrađanima olakša organizovanje vremena za druženje i razmenu iskustva i utisaka potekla je komšije Branka Miletića koji veruje da je ovakvo mesto neophodno i naselju Kovilovo.

Domaćini planiraju da u budućnosti organizuju i muzičke večeri jednom nedeljno. Do tada vrata kluba su otvorena za sve građane- penzionere koji su uvek dobro došli.

Stoga, pozivamo sve starije sugrađane da posete „Klub penzionera“ u Kovilovu gde mogu da se zabave, druže i upoznaju nove prijatelje.

Klub penzionera u Kovilovu - 14.01.2016.

Takođe, pozivamo sve naše čitaoce da svojim roditeljima, bakama i dekama, prijateljima koji su penzioneri podele ovu vest.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Počinje akcija „Borba protiv droge na Paliluli”

    Masovno trovanje pasa lutalica u Borči - 2016

    Masovno trovanje pasa lutalica u Borči