Po Borči razbacan otrov, nekolicina uginulih pasa! - www.lobi-info.rs

Po Borči razbacan otrov, nekolicina uginulih pasa!

1 minut za čitanje
4
Trovanje pasa u Borči, LOBI

Kako smo dobili obaveštenje od naših čitalaca u Borči je nepoznata osoba ili više njih bacalo otrov za pse. Ovom prilikom, na žalost uginulo je dosta pasa, uglavnom lutalica.

Lokacije su Centar 2, Centar 3, Centar 5 i Ovčanski put. Kako saznajemo u Centru 5 ima i dosta uginulih golubova koji su očigledno takođe otrovani ovom prilikom.

Prema rečima naše čitateljke prošle nedelje su trovani psi u Kotežu, a pre par dana u Krnjači i to kod OŠ „Zaga Malivuk“.

Trovanje pasa u Borči, LOBI Trovanje pasa u Borči, LOBI Trovanje pasa u Borči, LOBI

Nikome ne želimo zlo, ali ovakvo delo izaziva ogorčenje i bes. Pitamo se kakav to čovek može da ubije nedužne i napuštene životinje? Zašto mu one smetaju i ko je on da odlučuje koje živo biće je višak na ovom svetu?!

Pored toga može se desiti da se neko dete u parku zadesi na mestu gde je otrov bačen. Gde je samo bio mozak ovom maloumniku?!

Trovanje pasa u Borči, LOBI

Pozivamo policiju i ostale nadležne ustanove da rade svoj posao na najbolji mogući način, nađu počinioca/e i da bude izrečena najveća moguća kazna.

4 Comments

  1. Nije to neki tamo čovek uradio, otrov su bacili šinteri(,,Veterina Beograd“) zbog para!!!
    Samo da ih vidim da li će moći da prođu kroz borču sledeći put!

  2. Treba opkoliti pandursku stanicu u Borči i zahtevati da otkriju počinioce, ali nikako da trpeljivi Borčani urade tako nešto.

  3. Stvarno je SRAMOTA što se ovo desilo! Šteta za nedužne pse da skončaju tako ali problem je još veći, taj jako toksičan preparat ulazi bez povratka u životnu sredinu i putem kiša će se raznositi kroz sva područja gde je bacan. Na kraju će ljudi unositi taj isti otrov, samo razblažen, preko povrća i voća iz svog dvorišta. A velika opasnost je i za malu decu.

Leave a Reply

Plava boja za Kotežance ostaje misterija! - 2016
Prethodna priča

Plava boja za Kotežance ostaje misterija!

Sledaća priča

Počinje akcija „Borba protiv droge na Paliluli”

Poslednje od Najnovije lokalne vesti