in

Po Borči razbacan otrov, nekolicina uginulih pasa!

Trovanje pasa u Borči, LOBI

Kako smo dobili obaveštenje od naših čitalaca u Borči je nepoznata osoba ili više njih bacalo otrov za pse. Ovom prilikom, na žalost uginulo je dosta pasa, uglavnom lutalica.

Lokacije su Centar 2, Centar 3, Centar 5 i Ovčanski put. Kako saznajemo u Centru 5 ima i dosta uginulih golubova koji su očigledno takođe otrovani ovom prilikom.

Prema rečima naše čitateljke prošle nedelje su trovani psi u Kotežu, a pre par dana u Krnjači i to kod OŠ „Zaga Malivuk“.

Trovanje pasa u Borči, LOBI Trovanje pasa u Borči, LOBI Trovanje pasa u Borči, LOBI

Nikome ne želimo zlo, ali ovakvo delo izaziva ogorčenje i bes. Pitamo se kakav to čovek može da ubije nedužne i napuštene životinje? Zašto mu one smetaju i ko je on da odlučuje koje živo biće je višak na ovom svetu?!

Pored toga može se desiti da se neko dete u parku zadesi na mestu gde je otrov bačen. Gde je samo bio mozak ovom maloumniku?!

Trovanje pasa u Borči, LOBI

Pozivamo policiju i ostale nadležne ustanove da rade svoj posao na najbolji mogući način, nađu počinioca/e i da bude izrečena najveća moguća kazna.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Stvarno je SRAMOTA što se ovo desilo! Šteta za nedužne pse da skončaju tako ali problem je još veći, taj jako toksičan preparat ulazi bez povratka u životnu sredinu i putem kiša će se raznositi kroz sva područja gde je bacan. Na kraju će ljudi unositi taj isti otrov, samo razblažen, preko povrća i voća iz svog dvorišta. A velika opasnost je i za malu decu.

Plava boja za Kotežance ostaje misterija! - 2016

Plava boja za Kotežance ostaje misterija!

Počinje akcija „Borba protiv droge na Paliluli”