in

Počele su prijave za karticu „Tri plus“, evo koje su pogodnosti

Prijave za kartice „Tro plus“, namenjene porodicama sa troje i više dece, već su počele u beogradskim opštinama. Korisnici ove kartice moći će da računaju na brojne popuste na različite kulturne i sportske sadržaje, maloprodajne objekte, račune gradskih preduzeća …

U opštini Palilula navode da neće biti neophodna nikakva posebna dokumentacija, već samo čitko popunjen obrazac, koji službenici opštine potom predaju Gradu.

Predstavnici projekta „Tri plus“ već imaju razrađenu mrežu partnera, a trenutno su u pregovorima sa mnogim beogradskim preduzećima, kako bi mreža bila što rasprostranjenija.

Dosad su u Beogradu sklopljeni ugovori sa zoološkim vrtom, pa će za vlasnike „Tri plus“ kartice ulaznica za odrasle umesto 500 koštati 300 dinara, dok će za decu umesto 300 dinara moći da plate 200 dinara.

Niže cene za 20 odsto ponudio je i sportsko-rekreativni centar „Tašmajdan“ na mesečne karte za zatvoreni bazen, za „Beogradsku tvrđavu“ ulaznice će biti umanjene 50 odsto, dok „Olimp“ na Zvezdari nudi popust 20 odsto.

Neke od kompanija koje nude popuste

Višečlane porodice moći će jeftinije da kupe kurseve jezika u pojedinim školama, ali i da nabave karte za pojedine prevoznike niže i do 30 odsto.

Popusta će biti i u sportskim radnjama, od 10 do 20 odsto, ali će i rođendanske torte moći da pazare jeftinije u poslastičarnicama koje su na spisku.

Škole sportova, kao i neke stomatološke ordinacije takođe, su dale popuste. Pozorište „Dadov“ nudi niže cene ulaznice od 50 odsto.

Predstavnici Pokreta „Tri plus“ trenutno su u pregovorima sa „Infostanom“, pa još nije poznato koliko će umanjenje računa ponuditi. Pregovara se i sa „Bus plusom“, „Parking servisom“…

Kako saznajemo, ideja je da se obezbedi oko 100 mesta i za vlasnike „tri plus“ kartice. Tako bi besplatno, roditelji sa troje i više dece mogli da stanu recimo, na sat vremena ispred Doma zdravlja, vrtića, obdaništa i nekih drugih ustanova.

Spisak svih kompanija koje nude popuste za korisnike ove kartice možete pratiti na web adresi triplus.org.rs

Podsećamo još jednom, za „Tri Plus“ karticu mogu se prijaviti porodice sa troje i više dece, a uslov je da je barem jedno dete maloletno.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Radovi na kanalizaciji u Braće Marić u Krnjači treba da budu gotovi do kraja leta

    Vozač kod Kovilova izgubio kontrolu pa od siline udara prepolovio banderu