in

Počela je rekonstrukcija ulice Bratstva i jedinstva u Borči

Počela je najavljena rekonstrukcija asfalta u ulici Bratstva i jedinstva, na delu od Zrenjaninskog puta do ulice Bele Bartoka. Radove izvodi Preduzeće za puteve Beograd, a saobraćaj će biti izmenjen u toku rekonstrukcije.

Radovi će se izvoditi po fazama i dovešče do obustave saobraćaja u delovima ulice Bratstva i jedinstva. Naizmenično će biti zatvarani deo ulice od Hopovske do Zrenjaninskog puta i deo od Hopovske do ulice Bele Bartoka.

Obustava saobraćaja od Hopovske ulice do Zrenjaninskog puta

U periodu od 6. marta do 28. marta izvodiće se radovi u ulici Bratstva i jedinstva, na delu od Zrenjaninskog puta do ulice Hopovske. Radiće se u smeru od Hopovske ka Zrenjaninskom putu

Od 29. marta do 4. aprila radovi će se odvijati u zoni raskrsnice sa Zrenjaninskim putem. I u ovoj fazi radova saobraćaj ćebiti obustavljen od Hopovske ulice do Zrenjaninskog puta.

Obustava saobraćaja od Hopovske ulice do Bele Bartoka

Radovi u ulici Bratstva i jedinstva, na delu od Valjevskog odreda do Užičke, očekuju se od 18. do 23. marta. Od Užičke ulice do Hopovske, radovi će trajati od 24. do 28. marta.

Ulica Bratstva i jedinstva, na delu od ulice Bele Bartoka do ulice Julije Delere, radiće se od 10. do 15. aprila. Na delu od ulice Julije Delere do ulice Valjevskog odreda radovi će trajati od 16. do 20. aprila.

Tokom ovih radova saobraćaj će biti obustavljen na potezu od ulice Hopovske do ulice Bele Bartoka.

Izmene javnog gradskog prevoza

Zbog radova u ulici Bratstva i jedinstva biće izmenjene i trase linija javnog gradskog prevoza, o čemu detaljno možete više saznati OVDE:

Šta možemo da očekujemo

Kako smo saznali, osim rekonstrukcije samog asfalta u ulici Bratstva i jedinstva, očekuju nas i unapređenja ove saobraćajnice. Ono što će najviše obradovati vozače iz Borče, je rekonstrukcija raskrsnice sa Zrenjaninskim putem.

Kako je najavljeno, biće prošireno i „usko grlo“ u delu kod tržnog centra Shoppy. Ulica će biti proširena ukidanjem parking mesta koja postoje duž ove ulice.

Foto: Lobi 

 

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Izbori su pokazali da je Leva obala „napredna“

Besplatna mamografija za sve Beograđanke