Počela akcija „Besplatnog plivanja za penzionere“
Počela akcija „Besplatnog plivanja za penzionere“

Počela akcija „Besplatno plivanje za penzionere“

u Vesti

Akcija „Besplatno pivanje za penzionere“ počela je prošle nedelje na bazenu Tašmajdan pod potkoviteljstvom Opštine Palilula. Akcija je besplatna za sve penzionere u terminima, ponedeljkom, utorkom i sredom od 10-11h.

Gradska opština Palilula organizovala je akciju „Besplatno plivanje za penzionere“ koja je počela prošle nedelje i trajaće cele sezone, dakle do početka letnje sezone. Fenomenalna akcija organizovana je sa ciljem da se naši najstariji sugrađani rekreiraju, druže i uživaju u toplom kutku Tašmajdana.

I kao što sama akcija kaže „Besplatno plivanje za penzionere“, potpuno je besplatna. Potrebno je samo da dođete na bazen Tašmajdan u zakupljenim terminima i dobićete propusnicu. Opština Palilula je zakupila termine ponedeljkom, utorkom i sredom od 10-11h.

Besplatan bioskop za penzionereSvoju birigu o najstarijim sugrađanima, Gradska opšina Palilula je dokazala i akcijom „Besplatan bioskop za penzionere“ koja je naišla na ogromne simpatije. Svake srede u Ustanovi kulture Palilula (nekadašnji univerzitet Braće Stamenković) sa početkom u 12h, vrata bioskopa su otvorena za najstarije Palilulce.

Pomenute akcije, itekako su dobile na značaju jer prvi put se pokazuje briga i želja da se pomogne najstarijim sugrađanima. Sigurni smo da je Gradska opština Palilula uložila puno truda za edukaciju penzionera i ulepšala im penzionerske dana. Samim tim učinila je veliki pomak u načinu rada i zadobila poverenje građana koje će sigurno opravdati.

Podržavamo dotične akcije jer konačno naš grad, Beograd može da se ponosi i diči titulom najlepše oaze za pripradnike „trećeg doba“. Uživajte u pogodnostima koje su na dohvat ruke i osećajte se u svome gradu kao svoji na svome.

Pozivamo sve najstarije sugrađane leve obale Beograda ako su u mogućnosti da se pridruže fenomenalnim akcijama, da dane koje nam predstoje učinimo rekreativnijim, zanimljivijim i osmehom obasjanim. Zapamtite, nikad nismo suviše stari i što je širi opseg aktivnosti koje upražnjavamo, to ćemo više ljudi upoznati i začiniti život prahom sreće, radosti i nekog lepšeg sveta.

Tags:

1 Comment

  1. Kako do besplatnog plivanja.penzioner sam, nekad sam stanovala na opstini palilula., sad sam na vozdovcu.
    Hvala
    Srdacan pozdrav.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Vesti

Idi na VRH