Počela akcija „Besplatno plivanje za penzionere“ - www.lobi-info.rs

Počela akcija „Besplatno plivanje za penzionere“

2 minuta za čitanje
1
Počela akcija „Besplatnog plivanja za penzionere“
Počela akcija „Besplatnog plivanja za penzionere“

Akcija „Besplatno pivanje za penzionere“ počela je prošle nedelje na bazenu Tašmajdan pod potkoviteljstvom Opštine Palilula. Akcija je besplatna za sve penzionere u terminima, ponedeljkom, utorkom i sredom od 10-11h.

Gradska opština Palilula organizovala je akciju „Besplatno plivanje za penzionere“ koja je počela prošle nedelje i trajaće cele sezone, dakle do početka letnje sezone. Fenomenalna akcija organizovana je sa ciljem da se naši najstariji sugrađani rekreiraju, druže i uživaju u toplom kutku Tašmajdana.

I kao što sama akcija kaže „Besplatno plivanje za penzionere“, potpuno je besplatna. Potrebno je samo da dođete na bazen Tašmajdan u zakupljenim terminima i dobićete propusnicu. Opština Palilula je zakupila termine ponedeljkom, utorkom i sredom od 10-11h.

Besplatan bioskop za penzionereSvoju birigu o najstarijim sugrađanima, Gradska opšina Palilula je dokazala i akcijom „Besplatan bioskop za penzionere“ koja je naišla na ogromne simpatije. Svake srede u Ustanovi kulture Palilula (nekadašnji univerzitet Braće Stamenković) sa početkom u 12h, vrata bioskopa su otvorena za najstarije Palilulce.

Pomenute akcije, itekako su dobile na značaju jer prvi put se pokazuje briga i želja da se pomogne najstarijim sugrađanima. Sigurni smo da je Gradska opština Palilula uložila puno truda za edukaciju penzionera i ulepšala im penzionerske dana. Samim tim učinila je veliki pomak u načinu rada i zadobila poverenje građana koje će sigurno opravdati.

Podržavamo dotične akcije jer konačno naš grad, Beograd može da se ponosi i diči titulom najlepše oaze za pripradnike „trećeg doba“. Uživajte u pogodnostima koje su na dohvat ruke i osećajte se u svome gradu kao svoji na svome.

Pozivamo sve najstarije sugrađane leve obale Beograda ako su u mogućnosti da se pridruže fenomenalnim akcijama, da dane koje nam predstoje učinimo rekreativnijim, zanimljivijim i osmehom obasjanim. Zapamtite, nikad nismo suviše stari i što je širi opseg aktivnosti koje upražnjavamo, to ćemo više ljudi upoznati i začiniti život prahom sreće, radosti i nekog lepšeg sveta.

1 Comment

  1. Kako do besplatnog plivanja.penzioner sam, nekad sam stanovala na opstini palilula., sad sam na vozdovcu.
    Hvala
    Srdacan pozdrav.

Leave a Reply

Povređena žena u udesu u Kotežu
Prethodna priča

Povredjena žena u udesu kod Koteža

Od danas zimske gume obavezne, kazna po točku 3.000 dinara - 01.11.2013
Sledaća priča

Od danas zimske gume obavezne, kazna po točku 3.000 dinara

Poslednje od Vesti