Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Plesni festival salse u Centru za kulturu “Vlada Divljan”

u Dešavanja od
Tara – T2

Pestižna škola salse iz Beograda “Primera”, sa opštinom Palilula i KZM Palilula ove godine organizuje jedsnaesti po redu festival salse i drugih karipskih plesova pod nazivom ”Salsa Motion Weekend”.

Od 8. do 11.decembra Beograd će biti mesto okupljanja oko 1000 plesača iz zemlje i sveta. Uz svakodnevne plesne večeri, nastupe i više od 30 plesnih radionica salse, baćate, kizombe, afro rumbe i drugih plesova, plesači iz Srbije, regiona, ali i ostalih krajeva sveta imaće priliku da uživaju u našem glavnom gradu.

Tokom četiri festivalska dana plesačima će se predstaviti više oko trideset instruktora sa Kube, iz Francuske, Grčke, Mađarske, Estonije, Španije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvаtske, koji će učesnicima festivala preneti svoje znanje salse, baćate, regetona, ča ča ča, kizombe i drugih plesova.

Zanimljivo:  Od subote 15. decembra, klizalište na Trgu Nikole Pašića

Radionice če se održati u UK Palilula (Mitropolita Petra br 8).

Cilj festivala je povezivаnje i druženje mlаdih iz različitih zemalja kroz ples i zabavu, dа Beogrаd postаne jedаn od centаrа okupljаnjа ljubiteljа plesа i kulturnih dešаvаnjа. Festival je nаmenjen ne samo plesačim već svimа koje zanima ples, muzika i rekreacija.

Dobrodošli su svi plesači, ali i svi ostali ljubitelji karipske muzike koji bi želeli da nauče nove korake, da uživaju u plesnim večerima uz kubanski muziku i nastupe instruktora.

Centralni događaj plesnog festivala “Salsa Motion Weekend” održaće se u subotu 10. decembra od 22h u Centar za kulturu “Vlada Divljan” (Mitropolita Petra br 8) tokom kog će svi zaintresovani moći da prisustvuju u plesnim nastupima najpoznatijih plesača kako iz zemlje, tako i sveta.

Zanimljivo:  "Izuzetno putovanje jednog fakira" stiglo u bioskope

Žurka je planirana da se nastavi u Klubu Stage do ranih jutarnjih časova, a muziku će puštati 7 internacionalnih salsa didžejeva. Tokom ostala tri dana (ćetvrtak, petak i nedelja) žurke će se održati u UK Plalilula, Club Guarnerius i Bitef kulb.

Izvor: Pink

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Dešavanja

Idi na Vrh