Udario ženu na pešačkom na Zrenjaninskom putu kod BIP-a - www.lobi-info.rs

Udario ženu na pešačkom na Zrenjaninskom putu kod BIP-a

1 minut za čitanje
6

Danas oko 10.45 časova na pešačkom prelazu na Zrenjaninskom putu kod BIP-a povređena žena pešak kada je na nju naleteo automobil.

Od siline udara žena je ležala na kolovozu na oko 10 metara od pešačkog prelaza, pored kog su joj ostale patike koje su spale.

Prolaznici su pritrčali u pomoć povređenoj ženi, a na lice mesta je odmah došla policija potom i hitna pomoć.

– Jedno vozilo udarilo je pešaka na pešačkom prelazu. Osoba je u svesnom stanju i u toku je uviđaj. Koliko su teške povrede ustanoviće lekar i- rekli su iz MUP-a za Blic.

Iz Hitne pomoći su rekli da povređenu ženu trenutno prevoze u Gradsku bolnicu.

Izvor: Blic

6 Comments

  1. Po meni naj opasniji pešački prelaz na Zrenjanincu.Da li je moguće da ta prokleta pasarela košta vise nego ljudski životi.

    • Pa ne moze lezeci i na Zrenjaninskom putu da se stavi … Znam da je najlakse i jeftinije da se samo udari lezeci, ili 15. semafor, ali treba imati osecaja i za saobracaj, ionako je guzva na putu, nego lepo da se grad malo potrudi i odvoji pare za pasarele pa ce biti zadovoljni i vozaci i pesaci…

  2. Nisu samo vozači krivi,i pešaci srljaju k’o muve bez glave. I pešaci treba da procene kada treba da pređu ulicu,a ne da pretrčavaju. I treba da prelaze preko zebre a ne gde stignu. A što se pasarela tiče,i da ih postave,džaba. Kad ih neće koristiti.

  3. Jači policijski nadzor,semafori,pasarele gde je najpotrebnije,pa dajte podignite nivo kulture na viši nivo i ne pravite od Krnjače pogibeljno mesto u gradu.

Leave a Reply

Prethodna priča

HIT: Doček Nove godine i u Borči!

Sledaća priča

Plesni festival salse u Centru za kulturu “Vlada Divljan”

Poslednje od Hronika