PKB izgubio od Crvene Zvezde u Padinskoj Skeli - www.lobi-info.rs

PKB izgubio od Crvene Zvezde u Padinskoj Skeli

1 minut za čitanje
PKB izgubio od Crvene Zvezde u Padinskoj Skeli - 07.11.2013
PKB izgubio od Crvene Zvezde u Padinskoj Skeli - 07.11.2013

Rukometaši Crvene zvezde su uspeli da ostvare veoma važnu pobedu na gostovanju PKB-u u Padinskoj Skeli u okviru osmog kola Merkur Superlige Srbije. Izabranici Nenada Peruničića slavili su rezultatom 26:23 (13:14), a ponovo je junak trijumfa crveno-belih bio Miloš Kosanović.

Golman tima iz Ljutice Bogdana imao je čak 23 odbrane, od čega tri sedmerca, čime je doprineo preokretu u drugom poluvremenu i pobedi. Pred oko 250 gledalaca u dvorani u Padinskoj Skeli istakao se i M. Pešić, strelac osam golova za crveno-bele, dok je Pavlov postigao četiri. Po tri gola na kontu imali su Grbović, R. Pešić i Anđelić.

U sastavu PKB-a najbolji je bio Vuković sa osam golova, Radosavljević je postigao četiri, a Čavaljuga, Jovanović, Todorović i Ostojić po tri. „Mlekadžije“ su ove godine totalno podbacile pa nakon 8. kola MSL lige zauzimaju poslednje mesto.

Iskreno se nadamo da će jedini rukometni klub sa leve obale uspeti da se vrati na stari kolosek i da opet u Padinskoj Skeli padaju najjače rukometne ekipe iz Srbije.

Leave a Reply

Prethodna priča

Neizvestan rad auto-škola na levoj obali

Sledaća priča

Silovatelj iz Jabučkog rita prvo uhapšen zbog prostitucije

Poslednje od Najnovije sportske vesti