Građani i prodavci na pijaci cveća u Krnjači razgovarali sa direktorom - 2014
Građani i prodavci na pijaci cveća u Krnjači razgovarali sa direktorom - 2014

Parking i neasfaltiran plato najveći problem pijace u Krnjači

u Vesti

Direktor JKP „Gradske pijace“ Ivan Sočo i njegov pomoćnik Bojan Bajagić posetili su danas pijacu cveća TC „Krnjača“ gde su razgovarali sa zakupcima i kupcima o njihovim predlozima, sugestijama i problemima sa kojima se susreću na ovoj pijaci, saopšteno je iz tog preduzeća.

„I ove nedelje smo razgovarali sa zakupcima i kupcima u okviru akcije ‘Razgovarajte sa direktorom i izložite svoj problem’, koju sprovodimo od oktobra meseca. Zakupci su izneli svoje probleme koji se odnose na nedostatak parking prostora i neasfaltiran pijačni plato. Njihov predlog je da se ceo pijačni plato natkrije kako bi cveće mogli nesmetano da prodaju i kada su vremenske neprilike”, rekao je Sočo.

Pijaca se nalazi na Zrenjaninskom putu, prostire se na 5.700 kvadratnih metara, raspolaže sa 76 parking mesta, 247 ramova za cveće, kao i 20 poslovno-magacinskih prostora.

Akcija „Razgovarajte sa direktorom i izložite svoj problem“ nastaviće se i u narednom periodu i na drugim pijacama koje se nalaze u sastavu JKP „Gradske pijace“.

Tags:

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Vesti

Idi na VRH