in

Palilula poklanja najmlađima knjige o bezbednosti u saobraćaju

GO Palilula počela je sa podelom knjiga o bezbednosti u saobraćaju svojim najmlađim Palilulcima u petak, 4. septembra. Knjige će prvi dobiti predškolci a tokom naredne nedelje i učenici prvih razreda osnovnih škola sa teritorije ove opštine.

Opština ponovo pokazuje da brine za svoje najmlađe te je spremila 1830 primeraka knjige „Pažljivkova pravila u saobraćaju“.

Autorom knjige smatra se Agencija za bezbednost saobraćaja a deca će u njoj moći pronaći pravila o tome kako i gde se prelazi put, kuda koji učesnik u saobraćaju treba da se kreće, kako se odvija kretanje na putu izvan naseljenog mesta ali i koje im to sve opasnosti prete prilikom igranja na i u blizini puta.

Knjige će 4. septembra dobiti sva deca Predškolske ustanove „Boško Buha“ a počev od ponedeljka, 7. septembra, počeće podela knjiga najmlađim učenicima osnovnih škola Palilule.

Još jednom sve pohvale za našu opštinu koja već neko vreme brojnim akcijama iskazuje brigu za svoje stanovnike.

Juče smo pisali o novčanim nagradama za bebe 2015. godine.

U toku su Dani Palilule povodom kojih se u više naselja i u Ustanovi kulture Palilula održava više koncerata i predstava.

Takođe, novu školsku godinu opština je ulepšala svim svojim mališanima koji kreću u prvi razred osnovne škole podelivši paketiće sa školskim priborom.

Svaka čast!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Sutra 50.000 građana leve obale bez struje - 24-04-2015

    Glogonjski Rit trenutno bez struje

    Na 95-ici u julu zabeleženo najviše „otkucanih“ karata - jul 2013

    Linija 95 se sutra deli na dva dela 95A i 95B