Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Palilula poklanja najmlađima knjige o bezbednosti u saobraćaju

u Vesti od

GO Palilula počela je sa podelom knjiga o bezbednosti u saobraćaju svojim najmlađim Palilulcima u petak, 4. septembra. Knjige će prvi dobiti predškolci a tokom naredne nedelje i učenici prvih razreda osnovnih škola sa teritorije ove opštine.

Opština ponovo pokazuje da brine za svoje najmlađe te je spremila 1830 primeraka knjige „Pažljivkova pravila u saobraćaju”.

Autorom knjige smatra se Agencija za bezbednost saobraćaja a deca će u njoj moći pronaći pravila o tome kako i gde se prelazi put, kuda koji učesnik u saobraćaju treba da se kreće, kako se odvija kretanje na putu izvan naseljenog mesta ali i koje im to sve opasnosti prete prilikom igranja na i u blizini puta.

Knjige će 4. septembra dobiti sva deca Predškolske ustanove „Boško Buha” a počev od ponedeljka, 7. septembra, počeće podela knjiga najmlađim učenicima osnovnih škola Palilule.

Zanimljivo:  Nakon kontrole: Ministarka tvrdi da su mostovi bezbedni

Još jednom sve pohvale za našu opštinu koja već neko vreme brojnim akcijama iskazuje brigu za svoje stanovnike.

Juče smo pisali o novčanim nagradama za bebe 2015. godine.

U toku su Dani Palilule povodom kojih se u više naselja i u Ustanovi kulture Palilula održava više koncerata i predstava.

Takođe, novu školsku godinu opština je ulepšala svim svojim mališanima koji kreću u prvi razred osnovne škole podelivši paketiće sa školskim priborom.

Svaka čast!

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh