in

Ove godine bez dočeka Nove godine u Borči

Prošle godine su Novogodišnji praznici u Borči, i na levoj obali uopšte, dobili jedan potpuno novi nivo, a sve zbog činjenice da smo imali prvi organizovani doček Nove godine na otvorenom.

Verovatno se svi sećaju dočeka koji je priređen kod tek otvorenog tržnog centra Shoppy, kada je među izvođačima bila i Nada Topčagić.

Za naše uslove, poseta ovog događaja je bila odlična i verovatno su se svi ponadali da će i Doček postati tradicionalan događaj, kao što je postala „Ulica otvorenog Srca“ u Borči.

Nažalost, kako smo saznali u Opštini, ove godine neće biti organizovan Doček na otvorenom, ne samo u Borči, nego na opštini Palilula uopšte. 

Što znači da će ove godine ponovo biti aktuelan „Doček Nove godine na Trgu“, koji ove godine kreće već 30. decembra uz hitove Željka Samardžića, Ace Lukasa, kao i grupa „Riblja čorba“, „Zana“, „Van Gog“, „Ortodoks Kelts“ i „Ničim izazvan“.

Ono što nas više raduje jeste ovogodišnja „Beogradska zima“ u kojoj je ponuđen veliki broj različitih sadržaja za sve uzraste i godine i to sve do kraja janaura 2018. godine.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Tradicija se nastavlja: Sedma „Ulica otvorenog srca“ u Borči

    Još jedan sjajan nastup balerina iz Borče i Padinske Skele