in

Ovakav stan u Kotežu svako bi poželeo

Jedan naš sugrađanin došao je na poprilično originalnu ideju da proda svoj stan koji se nalazi u jednom od naselja leve obale – Kotežu.

Da li je situacija zaista ovakva, ne znamo ali moramo priznati da se preko ovakvog oglasa ne preleće pogledom, već se čita do detalja, što prodavcu Ivanu Knažaviću sigurno odgovara. 🙂

Oglas o kom je reč u originalnoj verziji možete pročitati ispod:

„Kompletno ruiniran 2013. godine. Stavljene neke bezveze debele žice za struju, kao, mogu bolje da provode. Ma, nemoj!

Vodovodna instalacija plastična. Ma, idi, begaj! Bez azbesta nema ništa. Kakva, bre, plastika!

Kupatilo renovirano a i staro je moglo da ostane, ko još voli te velike nove pločice. UŽAS! Deset centimatara spoljne izolacije i PVC prozori a gde je gola cigla i dupli drveni prozori! Ja bih to sve skinuo da mogu.

Potrebno je ulaganje od oko osam miliona evra ako hoćete da zivite kao na Menhetnu.

U centru naselja na 50 m dileri droge, navijači, huligani a policije nigde.

Nalazi se u prizemlju koje je inače deset metara ispod nivoa mora pa ako dođe do izlivanja Jadrana, udavićete se sigurno.

Stan je potpuno legalan i uknjižen ali i to je bezveze jer ko ne riskira, taj ne profitira. Bolji je neki u izgradnji, bez papira. Dostupan sam za svakog ko hoće da pozove i da pita šta god hoće. Ne mora uopšte o oglasu. Inače, ne spavam, ne radim, nemam nikakvih obaveza sem da sedim i čekam pored telefona da se neko javi. Cifra koja je postavljena kao cena je u stvari FAKTORIJEL pa vi sami izračunajte tačnu cenu.“

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Kiša meteora – u centru grada nevidljiva a na levoj obali spektakl!

    U Padinskoj Skeli smešteno stotine najgorih profila ljudi