in

Ova subota je posebna za sve nas!

Ova subota je posebna za sve nas!
Ova subota je posebna za sve nas!

Astronomsko društvo „Ruđer Bošković“ najavilo je početak leta u subotu 21. juna u 12.51. Na dan početka leta obdanica je najduža a noć najkraća.

Ćao proleće! Dobrodošlo leto!

Leto stiže u naše krajeve već u subotu 21. juna, kada sunce u Beogradu izlazi u 4.52 a zalazi u 20.27, što znači da će obdanica trajati 15 časova i 35 minuta a noć svega 8 časova i 25 minuta.

Sezona kupanja na bazenima je počela ali zbog nestabilnog i hladnog vremena, kupališta su prazna, ali zatvoreni bazeni rade.

Kupališna sezona na Adi počinje u nedelju ukoliko vreme dozvoli, a već od ponedeljka do Ade počinju da voze i sezonske linije. Meteorolozi najavljuju toplije dane tako da se iskreno nadamo otvaranju sezone.

„Prema dosadašnjim prognozama, očekuje se da u nedelju voda dostigne potrebnu temperaturu i 90 odsto smo sigurni da će tada početi sezona, ali čekamo potvrdu Hidrometeorološkog zavoda”, kažu u JP „Ada Ciganlija”.

Meteorolozi su za prvi dan leta najavili pretežno sunčano vreme sa maksimalnom temperaturom od 25 stepeni. Iz dana u dan najavljuju toplije vreme, tako da će leto zakoračati u naš Beograd sa sunčevim zracima i dobrim raspoloženjem.

Srećan početak leta!

 

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Metro organizuje „Dane otvorenih vrata“!

    Metro Krnjača organizuje „Dane otvorenih vrata“

    Besplatna kontrola tehniče ispravnosti: „Ispravno vozilo-bezbedno vozilo“

    Besplatna kontrola tehničke ispravnosti „Ispravno vozilo – bezbedno vozilo“