in

Opremite kupatilo po Vašoj meri u salonu Mimaks u Borči

Iako u kupatilu dnevno provodimo najmanje vremena, svi nekako volimo da ono izgleda lepo i sređeno, a novi materijali i savremena rešenja upravo to i omogućavaju.

Svako kupatilo je priča za sebe, o ukusima, vrsti i boji pločica nećemo raspravljati, ali ćemo vam predložiti gde sve to možete pronaći u lokalu i opremiti kupatilo po Vašoj meri.

Posetili smo salon Mimaks koji se nalazi u ulici Bratstva i jedinstva 48 u Borči koji se još od davne 2003. godine specijalizovano bavi trgovinom, vodovodnog i kanalizacionog materijala, elektromaterijala, alata, šrafovske robe, keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarija, galanterije i ostale opreme za kupatila.

Nama se posebno svidelo, a verujemo i vama, to što je za njih leva obala u „Zoni 1“ pa su cene njihove usluge profesionalne montaže u slučaju da nemate svog majstora niže nego za druge delove grada. Super zar, ne…

Pored toga svojim kupcima nude i mogućnost prevoza sopstvenim vozilima, što u praksi znači brzu i efikasnu uslugu kupcima.

Njihova krilatica je da svim firmama i građanima obezbede najpovoljniju ponudu proizvoda iz njihovog asortimana i upravo više od 14 godine postojanja to i potvrđuje.

 Takođe, vernim i lojalnim kupcima nude vaučere u iznosima od 500 do čak 12.000 dinara koji zavise na osnovu ukupnog računa ali i proizvoda koje kupujete. 

Ono što je još zanimljivo jeste da uz veliki izbora opreme za kupatila, mogućnosti montaže i isporuke, imaju i odloženo plaćanje čekovima građana i plaćanje na +6 rata za vlasnike kartica banke Banca Intesa, što će mnogima itekako biti korisno.

S obzirom da ove nedelje u Mimaks-u imaju SUPER AKCIJI, toplo vam preporučujemo da posetite njihovu prodavnicu na Đurđenovcu u Borči i uverite se sami.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Grad izdvojio 16,8 miliona dinara za talentovane srednjoškolce

Stogodišnjica smrti Milutina Bojića