Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Olujni vetar oborio drvo na kuću u Borči. Nadležni ćute (FOTO)

u Vesti od
Tara – T2

Nevreme koje je preksinoć protutnjalo levom obalom otkinulo je deo trule topole koja je pala na prilazni put načinivši štetu obližnjoj porodičnoj kući u Grgečkoj ulici u Borči.

Prema rečima sugrađana, oni su upozorili nadležne da je drvo staro i trulo i da postoji mogućnost da padne i povredi prolaznike.

Nevreme praćeno vetrom i strašnom grmljavinom izazvalo je strah kod mnogih sugrađana, dok je u dvorištu gde je palo drvo bilo još strašnije zbog nestanka struje.

Nevreme oborilo drvo na kuću u Borči (FOTO) - 2015

„Trulo drvo topole se oko 21 h obrušilo i oštetilo deo kuće sa prilaznom ogradom i metalnom kapijom usput pokidavši strujni kabl, kao i kablove za internet i fiksnu telefoniju, rekao je sugrađanin Vili Berner.

I dodao: „Panika u kući je bila neopisiva. U kući se u tom trenutku nalazila sama žena sa dvoje male dece.”

Da situacija bude gora, na lice mesta je izašla samo patrola policije, dok je porodica celu noć bila bez struje.

Zanimljivo:  Anica iz Borče nestala pre 20 dana, još uvek nije pronađena

Ko je nadležan?

Vlasnik kuće Nazim Hairi juče ceo dan obilazio je institucije i nadležne ali su ga samo ignorisali pa je postavio pitanje svima nama – Gde je tu pravda i da li uopšte nekoga zanima ova nesreća?

Drvo koje je palo i dalje leži u dvorištu nemoguće je zaobići a stanovnici dve obližnje kuće koje se nalaze u produžetku ne mogu da koriste prilaz svojim domovima.

Olujni vetar preksinoć oborio drvo na kuću u Borči (FOTO) - 2015

„Vlasniku oštećene kuće je rečeno da drvo sam ne sme da dira po cenu da ide u zatvor. Savetovali su ga u inspektoratu da sam sebe tuži!?!” rekao je Berner.

Obratili smo se nadležnim službama i očekujemo da će se među njima naći makar jedna koja će rešiti problem stanara u Grgečkoj 64 u Borči.

Zanimljivo:  Ove subote transfuziološki autobus je ponovo u Borči
Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh