in

Olujni vetar oborio drvo na kuću u Borči. Nadležni ćute (FOTO)

Nevreme koje je preksinoć protutnjalo levom obalom otkinulo je deo trule topole koja je pala na prilazni put načinivši štetu obližnjoj porodičnoj kući u Grgečkoj ulici u Borči.

Prema rečima sugrađana, oni su upozorili nadležne da je drvo staro i trulo i da postoji mogućnost da padne i povredi prolaznike.

Nevreme praćeno vetrom i strašnom grmljavinom izazvalo je strah kod mnogih sugrađana, dok je u dvorištu gde je palo drvo bilo još strašnije zbog nestanka struje.

Nevreme oborilo drvo na kuću u Borči (FOTO) - 2015

„Trulo drvo topole se oko 21 h obrušilo i oštetilo deo kuće sa prilaznom ogradom i metalnom kapijom usput pokidavši strujni kabl, kao i kablove za internet i fiksnu telefoniju, rekao je sugrađanin Vili Berner.

I dodao: „Panika u kući je bila neopisiva. U kući se u tom trenutku nalazila sama žena sa dvoje male dece.“

Da situacija bude gora, na lice mesta je izašla samo patrola policije, dok je porodica celu noć bila bez struje.

Ko je nadležan?

Vlasnik kuće Nazim Hairi juče ceo dan obilazio je institucije i nadležne ali su ga samo ignorisali pa je postavio pitanje svima nama – Gde je tu pravda i da li uopšte nekoga zanima ova nesreća?

Drvo koje je palo i dalje leži u dvorištu nemoguće je zaobići a stanovnici dve obližnje kuće koje se nalaze u produžetku ne mogu da koriste prilaz svojim domovima.

Olujni vetar preksinoć oborio drvo na kuću u Borči (FOTO) - 2015

„Vlasniku oštećene kuće je rečeno da drvo sam ne sme da dira po cenu da ide u zatvor. Savetovali su ga u inspektoratu da sam sebe tuži!?!“ rekao je Berner.

Obratili smo se nadležnim službama i očekujemo da će se među njima naći makar jedna koja će rešiti problem stanara u Grgečkoj 64 u Borči.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Sudar na Zrenjaninskom putu kod Bipa - 2015

    Sudar na Zrenjaninskom putu kod BIP-a

    I ove godine tradicionalna manifestacija Višnjijada u Ovči - 2015

    I ove godine tradicionalna „Višnjijada“ u Ovči