Zbog ogromne gužve preko Pančevca brže peške - www.lobi-info.rs

Zbog ogromne gužve preko Pančevca brže peške

1 minut za čitanje
2

Zbog radova na Pančevačkom mostu u smeru ka gradu se stvorila ogromna gužva. Mnogi sugrađani su izašli iz autobusa i peške se uputili ka gradu. Srećom je lepo vreme i toplo za ovo doba godine.

Kolona vozila je dugačka nekoliko kilometara i proteže se duž celog mosta a potom i prilazima sa Zrenjaninskog i Pančevačkog puta.

JP „Putevi Srbije“ i ovog vikenda izvode radove na sanaciji oštećenih diletacija na mostu, pa se saobraćaj odvija samo desnom saobraćajnom trakom.

Radovi će trajati do ponedeljka, 21. novembra u pet sati, kada možemo očekivati normalizaciju saobraćaja.

Naravno, JP „Putevi Srbije“ mole učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Poštovali signalizaciju i prilagodili brzinu pre polaska „za grad“ predlažemo da bacite pogleda na KAMERE UŽIVO.

2 Comments

  1. Kada ce se angayovati dovoljan broj radnika, pa da se ovakvi radovi zavrse za jedan dan, a ne da se izvode radnim danima i da traju mjesecima?

  2. Možda će se neko i setiti da usmerivačima (ili kao kako se već zovu) 100 m pre suzenja na jednu traku, usmere saobraćaj, pa da se vozila „ulivaju“ a time i brže prođu bez stajanja. Uz ovo kad bi se setili da tu bude i jedan policajac, barem u jutarnon špicu, sve bi „teklo“. A ovako kad dva majstora nešto „šuškaju“ po ceo dan i kad pojedinci izlaze iz kola, noseći montirač, da se najebu majke vozaču iza, koji mu svira da požuri, nastavlja se agonija prelaska mosta.

Leave a Reply

Prethodna priča

Uhapšen mladić koji je pucao na taksistu

Sledaća priča

Prvi kineski fudbaler posle 28 godina i to u BSK-u

Poslednje od Servisne informacije