Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Zbog ogromne gužve preko Pančevca brže peške

u Servisne informacije od

Zbog radova na Pančevačkom mostu u smeru ka gradu se stvorila ogromna gužva. Mnogi sugrađani su izašli iz autobusa i peške se uputili ka gradu. Srećom je lepo vreme i toplo za ovo doba godine.

Kolona vozila je dugačka nekoliko kilometara i proteže se duž celog mosta a potom i prilazima sa Zrenjaninskog i Pančevačkog puta.

JP “Putevi Srbije” i ovog vikenda izvode radove na sanaciji oštećenih diletacija na mostu, pa se saobraćaj odvija samo desnom saobraćajnom trakom.

Radovi će trajati do ponedeljka, 21. novembra u pet sati, kada možemo očekivati normalizaciju saobraćaja.

Naravno, JP “Putevi Srbije” mole učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Zanimljivo:  Na Pančevačkom mostu trenutno gužve u oba smera

Poštovali signalizaciju i prilagodili brzinu pre polaska “za grad” predlažemo da bacite pogleda na KAMERE UŽIVO.

Povezane teme:

2 komentara

  1. Kada ce se angayovati dovoljan broj radnika, pa da se ovakvi radovi zavrse za jedan dan, a ne da se izvode radnim danima i da traju mjesecima?

  2. Možda će se neko i setiti da usmerivačima (ili kao kako se već zovu) 100 m pre suzenja na jednu traku, usmere saobraćaj, pa da se vozila “ulivaju” a time i brže prođu bez stajanja. Uz ovo kad bi se setili da tu bude i jedan policajac, barem u jutarnon špicu, sve bi “teklo”. A ovako kad dva majstora nešto “šuškaju” po ceo dan i kad pojedinci izlaze iz kola, noseći montirač, da se najebu majke vozaču iza, koji mu svira da požuri, nastavlja se agonija prelaska mosta.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Servisne informacije

Idi na Vrh