in

Od petka do nedelje: Četiri sudara, dva lančana, troje povređenih i jedna beba

Od petka do nedelje na Zrenjaninskom putu i Pančevačkom mostu su se dogodila četiri sudara, čak dva su bila lančana, četiri osobe su povređene, dete 11 godina i beba od jedne godine. U sudarima je učestvovalo 11 vozila.

U petak 23. avgusta u špicu dogodila su se dva lančana na Pančevačkom mostu, u jednom je učestvovalo tri vozila u drugom četiri. 

Srećom u sudarima nije bilo povređenih, saobraćaj je funkcionisao otežano sa gužvom jer je bio petak i špic. 

Istog dana, u sudaru na Zrenjaninskom putu koji se dogodio sinoć oko 19 sati lakše su povređene su tri osobe, među kojima dete i jednogodišnja beba 

– Primljeno je dete (11), muškarac (69) i beba (1). Oni su nakon dijagnostike pušteni na kućno lečenje – rekli su iz Hitne pomoći.

Povređen pešak na Zrenjaninskom putu kod skretanja za Borču - 10.12.2013

U nedelju 25. avgusta oko 14 časova dogodio se sudar opet na Zrenjaninskom putu, u blizini Pančevačkog mosta, pri čemu je jedna osoba lakše povređena, ali je odbila da se preveze kolima Hitna pomoći.

– Na svu sreću teže povređenih nije bilo, a jedna osoba koja je lakše povređena rekla je da nema potrebe za medicinskom intervencijom – rekli su iz Hitne pomoći.

Nažalost polako postajemo samo brojevi u udesima širom zemlje, zato apelujemo na sve posebno pred početak školske godine da budemo obrazriviji u saobraćaju!!!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Zapalio se automobil na obilaznici Pupinovog mosta

Tri slučaja osoba zaraženih zapadnim nilom, čak tri lokacije na LEVOJ OBALI