Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Od Kineza do Zrenjanica prestalo još 2km asfalta - 15.04.2014

Od „Kineza” do Zrenjaninca ostalo još 2 km asfalta

u Vesti od

Na borčanskoj strani mosta ostalo je još da se izbetonira sedam betonskih polja kako bi uzvodna konstrukcija u potpunosti povezala obe strane Dunava. Radnici rade i na izgrdnji Zrenjaninske petlje i na asfaltiranju još dva kilometara puta do Zrenjaninskog puta.

Ostalo je još osam meseci da trasa od Novosadskog do Zrenjaninskog puta, preko nedavno spojenog mosta Zemun-Borča bude završena i da automobili mogu da prelaze s jedne na drugu stranu Dunava.

Mi smo na jednoj konstrukciji počeli ono što zovemo završni radovi a to je postavljanje hidroizolacije na krajevima konstrukcije, pešačkim stazama. Na borčanskoj strani asfaltirana su četiri kilometra puta do Zrenjaninskog puta. Preostalo su još dva”, rekao je nadležni organ sa gradilišta.

Zanimljivo:  U lančanom sudaru na Zrenjanincu četvoro povređenih

Radnici vredno rade i na izgradnji Zrenjaninske petlje. Završena su sva stubna mesta i sada radnici rade na gornjim konstrukcijama Zrenjaniske petlje.

Od Kineza do Zrenjanica prestalo još 2km asfalta - 15.04.2014

Počela izgradnja zemunske pristupne saobraćajnice

Izgradnja pristupnih saobraćajnica posle borčanske počela je i na zemunskoj strani gde se raščišćava teren i priprema podloga.

Mašine rade na uklanjanju ostatka dotrajale podzemne instalacije među kojima su i vodovi koji nisu nige ucrtani niti se zna da postoje. Zbog toga često dolazi do prekida u snabdevanju vodom ali intervencijom komunalnih preduzeća oni su kratkotrajni.

Iako su se obale spojile, još 400 metara je potrebno da bi i drugi deo konstrukcije premostio reku a radnici se sa skela premestili na sam most.

Zanimljivo:  Nakon kontrole: Ministarka tvrdi da su mostovi bezbedni

Od Kineza do Zrenjanica prestalo još 2km asfalta - 15.04.2014

Foto: Leković Đorđije sa foruma „Beobuild”

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh