in

Od avgusta fiksni skuplji za 143 dinara!

Mesečna pretplata za fiksni skuplja za 143 dinara
Mesečna pretplata za fiksni skuplja za 143 dinara

Kompanija „Telekom Srbija“ najavila je poskupljenje mesečne pretplate za fiksnu telefoniju za 143 dinara. Od 1. avgusta mesečna pretplata će umesto 516, iznositi 659 dinara.

„Telekom Srbija“ izdao je saopštenje u kojem obaveštava potrošače da uvodi promene u fiksnoj telefoniji uz korekciju cena pretplate i načina tarifiranja.

Pretplata za fiksnu telefoniju biće skuplja za 143 dinara a impulsi postaju prošlost i svaki minut razgovora obračunavaće se po ceni od 1,2 dinara, bez obzira na to da li se fiksnim telefonom priča u lokalu ili je reč o međugradskim razgovorima.

„Umesto dosadašnjih 300 besplatnih impulsa, u mesečnu pretplatu biće uključeno 150 besplatnih minuta za razgovore ka svim korisnicima fiksne telefonije u domaćem saobraćaju. Umesto mesne i međumesne tarife, kao i tarifa za slabiji i jači saobraćaj, celokupna mreža fiksne telefonije predstavljaće jedinstvenu nacionalnu zonu i pozivi ka fiksnim telefonima u Srbiji, bez obzira na pozivni broj, tarifiraće se po jedinstvenoj ceni od 1,2 dinara sa PDV-om po minutu razgovora tokom celog dana“, kažu u „Telekomu“.

Oko 2,5 miliona ljudi koristi fiksnu telefoniju tako da će poskupljenje najviše pogoditi one čiji su računi na nivou iznosa same pretplate i one koji su telefonom pozivali sagovornike u svom gradu. Jer, najjeftiniji impuls trenutno je za „noćne“ razgovore u lokalu i iznosi 55 para za minut priče, dok 1,1 dinar košta isti ovaj razgovor obavljen tokom dana.

Novi način tarifiranja odgovaraće onima čiji rođaci, prijatelji sa kojima se često razgovara žive u drugom gradu. Najjeftiniji međumesni impuls trenutno je 85 para (noć), odnosno 1,69 dinara po minuti tokom dana. Sve ovo će za tačno mesec dana biti naplaćivano po ceni od 1,2 dinara po minutu priče

Stižu „Box paketi“

„Boks paketi“ predstavljaju objedinjene pakete usluga fiksne i mobilne telefonije, interneta i IPTV-a, za šta korisnici dobijaju objedinjeni račun

U „Telekomu“ ukazuju i da opredeljujući se za BOX paket, korisnici ostvaruju značajnu uštedu u odnosu na korišćenje željenih usluga pojedinačno.

jpeg

U kompaniji najavljuju da će se od avgusta u ponudi naći i „Boks 2″ paketi koji pored fiksne telefonije uključuju još jednu uslugu koju korisnik sam bira (pristup internetu, IPTV ili mobilna postpejd linija).

Korisnici koji se opredele za „Boks 3″, pored usluge fiksne telefonije i pristupa internetu imaju mogućnost da u paket uključe još jednu uslugu po sopstvenoj želji (IPTV ili mobilna postpejd linija).

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Stiže novi zakon: Za volanom ni kap alkohola

    Stiže novi zakon – Za volanom ni kap alkohola!

    U Ustanovi kulture Palilula uručenje knjiga najboljim đacima Leve obale