Obnovljeno igralište u ulici Ratnih vojnih invalida - www.lobi-info.rs

Obnovljeno igralište u ulici Ratnih vojnih invalida

1 minut za čitanje
1

Da su nam najmlađi zapravo najbitniji pokazuje još jedno obnovljeno igralište.

Javno komunalno preduzeće “Zelenilo Beograd“ završilo je uređenje međublokovskog prostora u ulici Ratnih vojnih invalida u Borči. Za ove radove izdvojeno je oko pet miliona dinara.

Ova obnova međublovske površine Borčanima je donela uređen i prijatan prostor, a mališanima novo, moderno dečje igralište sa novim rekvizitima za igru.

Kako bi igralište bilo što bezbednije, rekviziti su ugrađeni na gumenoj podlozi površine 180 metara kvadratnih. Deca mogu uživati u ljuljanju, klackanju, a tu su i vrteška, tri njihalice i info tabla za informacije o upotrebi rekvizita.

Ali ovde neće uživati samo najmlađi. Postavljene su i dva šahovska stola sa tablama i kljupama, pa to starijima može biti odlično mesto za predah.

Gradski menadžer Goran Vesić govori da su građani ovog dela tražili i jednu teretanu. Nastojaće da se i to realizuje u narednom periodu.

1 Comment

  1. Sta vredi sto su obnovili kad ce za tri dana biti puno smeca i polomljeno i isarano. Meni je drago kad se sredi nesto za decu, ali bilo bi mi jos draze kad bi se to cuvalo.

Ostavite odgovor

Prethodna priča

Održana radionica za roditelje "Bezbednost dece na Internetu"

Sledaća priča

Pojačane policijske kontrole i na Pančevačkom mostu

Poslednje od Vesti