Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Obnovljeno igralište u ulici Ratnih vojnih invalida

u Vesti od

Da su nam najmlađi zapravo najbitniji pokazuje još jedno obnovljeno igralište.

Javno komunalno preduzeće ”Zelenilo Beograd” završilo je uređenje međublokovskog prostora u ulici Ratnih vojnih invalida u Borči. Za ove radove izdvojeno je oko pet miliona dinara.

Ova obnova međublovske površine Borčanima je donela uređen i prijatan prostor, a mališanima novo, moderno dečje igralište sa novim rekvizitima za igru.

Kako bi igralište bilo što bezbednije, rekviziti su ugrađeni na gumenoj podlozi površine 180 metara kvadratnih. Deca mogu uživati u ljuljanju, klackanju, a tu su i vrteška, tri njihalice i info tabla za informacije o upotrebi rekvizita.

Ali ovde neće uživati samo najmlađi. Postavljene su i dva šahovska stola sa tablama i kljupama, pa to starijima može biti odlično mesto za predah.

Gradski menadžer Goran Vesić govori da su građani ovog dela tražili i jednu teretanu. Nastojaće da se i to realizuje u narednom periodu.

Povezane teme:

1 komentar

  1. Sta vredi sto su obnovili kad ce za tri dana biti puno smeca i polomljeno i isarano. Meni je drago kad se sredi nesto za decu, ali bilo bi mi jos draze kad bi se to cuvalo.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh