in

NOVOOO! Prvi besplatni oglasik za levu obalu

Od kad smo pokrenuli projekat lokalnog blog/portala Lobi Info imali smo želju da pokrenemo i druge servise, mali oglasi, nekretnine, adresar i slično.

Međutim, nikada nije bilo dovoljno slobodnog vremena da realizujemo sve projekte, jer smo vreme koje smo imali koristili za razvoj lokalnog portala.

Upravo situacija u kojoj smo se svi našli, nam je pružila više slobodnog vremena pa smo ga iskoristili da kreiramo lokalni oglasnik Lobi Oglasi.

Sajt možete pogledati na sledećem linku – https://oglasi.lobi-info.rs/

Lobi Oglasi su prvi sajt za oglašavanje na levoj obaliu na kojem besplatno možete da postavite oglas i da prodate ili kupite sve što vam je neophodno.

Cilj stvaranja ovog sajta jeste da se kupci i prodavci sa leve obale i okoline brže pronađu i da se direktnom trgovinom izbegnu dodatni troškovi, poput troškova transporta ili posrednika, ali i smanji čekanje na isporuku.

U praksi to znači sugrađani mogu da provere u kakvom je stanju proizvod koji žele da kupe, bez posrednika i bez plaćanja dostave.

Preuzimanje je lično i plaća se na licu mesta, ali je zbog trenutne situacije potrebno izvršiti preuzimanje sa prekorukama lekarske komore.

Na Lobi Оglasima se može oglasiti sve što zakonom nije zabranjeno, dok je oglašavanje novih proizvoda po Zakonu o trgovini omogućeno je samo firmama i neophodno je da oglašivač bude registrovan kao pravno lice ili preduzetnik.

Oglasi si su besplatni za sve, fizička lica i pravna lica. 

Da bi mogli da postavite oglas na Lobi Oglasi potrebno je da se korisnik registruje. Postupak registracije je veoma jednostavan, a korisnici ne moraju da brinu za bezbednost podataka.

Podaci koji se prikupljaju su u skladu sa zakonom na osnovu kojeg je moguće izvršiti identifikaciju u slučaju da dođe do neke prevare.

Na sugrađane apelujemo da vode računa o nerealnim oglasima, gde cena nije u skladu sa onim što se nudi.

Trenutno su iskuljučivo namenjeni za sve građane koji žive na levoj obali Dunava u Beogradu.

Lobi Oglasi – besplatno, brzo, lako i bez troškova dostave!

Proces postavljanja oglasa je jednostavan i u 3 koraka, dok sa mobilnog direktno možete dodati slike. Pored toga je moguće pretraživanje po ključnim rečima i drugim parametrima.

Još jedna od prednosti je moguće pretražiti oglase po naseljima i na taj način sugrađanin u svom kraju naći šta mu treba.

Sa prodavcima možete stupiti u kontakt direktno preko sajta jer postoji opcija slanja i primanja poruka preko korisničkog naloga.

Obzirom da je lokalni oglasnik Lobi Oglasi potpuno nov projekat na tržištu leve obale svaka sugestija korisnika je više nego dobrodošla!

Postavite već danas svoj mali oglas besplatno na https://oglasi.lobi-info.rs/

Srećnu prodaju i kupovinu vam želimo 😉 

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Da li će deci sa autizmom biti odobrene šetnje u vreme zabrane kretanja

    U poslednja 24 sata još 424 osobe pozitivne na COVID 19