in

Novogodišnji bazar u Osnovnoj školi „Jovan Ristić“ (FOTO)

Juče u toku dana između 17 i 19 h održan je novogodišnji bazar u Osnovnoj školi „Jovan Ristić“. Ono što je prednost ovakvih manifestacija jeste da su deca zaista sama uradila neverovatne kreativne ukrase.

Mi smo kao i oni bili potpuno oduševnjeni brojem posetilaca. Dočekala nas je fantastična atmosfera veselih mališana, sjajno raspoloženje i isčekivanje kada će prodaja početi.

Puni hodnici prijatelja, komšija, mama i očeva sa velikim oduševljenjem krenuli su na dvosptanu postavku izložbe. Učesnici su bila deca od prvog do četvrtog razreda. Svako odeljenje je imalo „tezgu“ sa svojim rukotvorinama koje su svima nama vratile lep osećaj vrednosti porodice i škole.

Novogodišnji bazar u  osnovnoj školi  " Jovan Ristić "

Čestitke sa divnim zeljama, ukrasi za jelku, podmetači za čase, držaci za salvete, lepi venčiči, aranžmani za novogodišnje veče i još mnogo toga. Ideje su bile tu a vešti prsti kao da su se par meseci pripremali za ovako važan događaj.

Ovde su mališani kroz boje, kolaže i nove matreijale uspeli da pokažu šta je to smisleno, kreativno učenje, učenje u grupi i od grupe. Dobili su zarađeni simbolični  novac taman  da razvijaju  svoju radoznalost i kritičku misao. Uspeli su da naprave dogovor o načinu rada i podele zadatke uspešno.

Novogodišnji bazar u osnovnoj školi " Jovan Ristić "

Umeli su  motivaciono, slobodno, samostalno i  likovno da se izraze i pokazu svoju individualnost i sposobnost, da predstave ceo svet maštovito svima oko sebe. Sigurni smo da su sve  usrećili i ostavili nam nadu da ćemo možda dočekati i USKRŠNJI BAZAR.

Znamo da su osetili zadovoljstva igre i doprinosa u njoj, i mi ih podržavamo u daljem razvoju i izradi kreativnih proizvoda. Vrlo nam je drago da škola i nastavnici imaju veliko razumevanje za ovakve porodične događaje.

Novogodišnji bazar u osnovnoj školi " Jovan Ristić "

Takođe, predlažemo pojedincima da se u prvom danu priključe „Ulici otvorenog srca“ i donesu još koju čestitku za humaniratnu akciju, ako im je ponešto i ostalo.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Deda Mraz sa Paliule

    Stiže „Deda Mraz sa Palilule“ i u 2015.

    U Borči niče novi šoping mol od 15.000 kvadrata - 2014

    U Borči niče novi šoping mol od 15.000 kvadrata