in

Novo radno vreme apoteka, pekara, prodavnica, pijaca zbog dužeg policijskog časa

Zbog produžetka policijskog časa i zabrane kretanja ulicama u periodu od 17.00 do 5.00 narednog dana promenjeno je radno vreme mnogih objekata na levoj obali, dok su mnogi i zatvorili vrata do daljnjeg.

Supermarketi

Radno vreme radnji za novogodišnje i božićne praznike-2014

Pojedine manje, lokalne radnje, radiće sat duže, pa ćete kod njih moći da pazarite do 16.00 časova, kako bi radnici imali dovoljno vremena da stignu kućama pre policijskog časa.

Pekare

Među pekarama vlada šarenoliko radno vreme, ali će mahom sve biti otvorene od 6.00 ili 8.00 časova, pa do 14.00 ili 15.00.

Pijace

Sve beogradske pijace će ubuduće raditi samo tri dana nedeljno: četvrtkom, petkom i subotom. I to u vremenu od 8.00 do 15.00. Jedino će Palilulska pijaca, koja je zatvorenog tipa, biti zatvorena do daljeg sa izuzetkom supermarketa koji se nalazi u njoj.

Međutim, veliko je pitanje šta ćete naći na zelenim tržnicama jer je na tezgama manje od polovine prodavaca, a po njihovim pričama, biće ih sve manje.

Apoteke

I apoteke će se prilagoditi policijskom času, ali neće baš sve imati isto radno vreme. Većina će raditi od 7.00 do 15.00, ali ima i onih koje planiraju da otvore vrata sat kasnije, kao i da primaju mušterije sat duže.

Banke

Banke će u srpskoj prestonici dodatno skratiti radno vreme. Neke će biti otvorene od 9.00 do 15.00, druge će početi sa radom sat ranije.

Pošte

Skoro sve pošte su do produžetka policijskog časa radile od 10.00 do 17.00 časova. Za sada još nema zvaničnih informacija iz ovog preduzeća, ali je sigurno da će radno vreme filijala biti skraćeno do 15.00, u najboljem slučaju 16.00 časova.

Ambrozija kod pošte uklonjena

Brza hrana i dostava hrane

Mnogi restorani brze hrane su odlučili da zatvore svioje radnje, dok su drugi skratili radno vreme. I ovde će biti veoma šarenoliko, ali kako smo nezvanično saznali, uglavnom će biti u rasponu od 9.00 do 16.00 časova.

Foto: Kuckaj.com

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Koridorske linije L22, L25, L26 i L27 do Borče, Padinske Skele i Krnjače

    Do juče u Srbiji 222 osobe obolele od korona virusa