Počeli radovi na modernizaciji pruge u Krnjači i kod Pančevačkog mosta
Počeli radovi na modernizaciji pruge u Krnjači i kod Pančevačkog mosta

Novi koloseci na železničkoj stanici u Krnjači za efikasniji saobraćaj

u Najnovije lokalne vesti

U ponedeljak 22. decembra počinju radovi na postavljanju novih koloseka na železničkoj stanici u Krnjači, najavljuju Železnice Srbije.

Radovi na modernizaciji pruge na relaciji Pančevački most-Pančevo glavna, koja je dugačka 15 km neprekidno se odvijaju. U toku je izgradnja i modernizacija drugog železničkog koloseka.

Vrednost ovog projekta je oko 91 milion dolara. Od te sume oko 78 miliona se finansira iz ruskog kredita, dok ostatak daje država Srbija.

Postavljanje novih koloseka nadgledaće generalni direktor Ruskih železnica Vladimir Ivanovič Jakunjin. Nakon toga posetiće Osnovnu školu „Vasa Živković” u Pančevu gde je kompanija „RŽD Internešenal” finansirala rekonstrukciju zgrade škole, rešivši problem kišne kanalizacije u unutrašnjem školskom dvorištu, i poklonila sportsku opremu.

Rekonstrukcija železničke pruge na ovoj deonici veoma je važna za efikasniji transport i prevoženje putnika. Nadamo se da će se radovi nastaviti u ovom ritmu i da će modernizacija železnice biti realizovana na najbolji mogući način.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Najnovije lokalne vesti

Idi na VRH