in

Nove UŽIVO kamere na Zrenjaninskom putu

Još 2016. godine smo dogovorili ekskluzivnu saradnju sa OK radio-om oko postavljanja kamera duž Zrenjaninskog puta koje bi svima nama sa leve obale makar malo olakšale život izgubljen u saobraćaju.

Koliko su sredstava dozvolila, postavljene su polovne kamere na nekoliko lokacija, kupljena je mašina za reprodukciju i softver za broadcast.

Međutim, to nije radilo onako slavno kako smo očekivali, ali ipak je mogao da se prati saobraćaj duž Zrenjaninskog puta.

Prošle godine smo imali dosta muka sa kamerama koje su prestale da rade, mnoge su crkle usred starosti ali i udara groma, no ni to ne bi bio toliki problem.

Najveći problem je bio što je prestala podrška za „flash format“ od strane svih pregledača (Chrome, Opera, Firefox itd), a softver koji je kupljen nije ažuriran niti će biti.

Upravo to nas je nateralo da nađemo drugo rešenje, naravno kao i uvek do sada REŠENJE SMO PRONAŠLI.

Dogovorili smo saradnju sa specijalizovanom internet prodavnicom opreme za video nadzor „Sve za video nadzor“ i dobili za početak dve nove Hikvision IP kamere.

Jedna je već postavljena, nalazi se u Krnjači tačno iznad kancelarija i studija OK radija kod Metroa.

Ako sad čitate sa mobilnog kameru možete videti ovde.

Druga će biti postavljena čim budu dozvoli vremenski uslovi tj. do kraja februara nadamo se.

Dok se to ne desi osposobljena je stara kamera u Krnjači kod kafane Bitolj koja gleda u smeru ka Borči (link na kameru), sad možete videti da li ima gužve od Koteža do Pančevačkog mosta.

Naravno sve uživo kamere možete pratiti na posebnoj stranici „Uživo kamere – Pančevački most i Zrenjaninski put

 

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Počinje izgradnja kanalizaciono-crpne stanice „Krnjača 2“

    Vozio Zrenjanincem u alkoholisnom stanju 177 km na sat