in

Nova igrališta u Kotežu obišao gradonačelnik

Nova, sređena i obnovljena sportska igrališta u Kotežu juče je posetio gradonačelik Beograda Siniša Mali.

Gradonačelnik Siniša Mali imao je lep povod da poseti Kotež, dva nova sportska i jedno dečije igralište. Inicijativa za uređenje igrališta potekla je od samih građana.

Projekat je naišao na razumevanje nadležnih, pa se deca u Kotežu danas igraju i uživaju na novim spravama i lepšem ambijentu.

gradonacelnik_sinisa_mali_u_kotezu-20.4-2

„Nakon osam godina, građani Koteža dobili su nova sređena igrališta i novu sređenu teretanu na otvorenom sa ciljem da se deci vrati osmeh na lice. Uslišili smo im želju da dobiju igrališta, te će, umesto da sede kod kuće za računarima, boraviti ovde. Deca su ovde bezbedna i mi od takve politike nećemo odustajati. Suština našeg upravljanja gradom je da slušamo građane i da našoj deci omogućimo lepše i sigurnije detinjstvo“, izjavio je gradonačelini Siniša Mali, kako prenosi Beoinfo.

Bitno je da deca imaju uslove za kvalitetan razvoj, što podrazumeva prostor da igru. Ulaganje u decu je ulaganje u budućnost države. Zato državni rukovodioci treba na pravilan način da shvate i uvide značaj svojih odluka.

Gradonačelin je posetu Kotežu iskoristi i da naglasi „narednih nedelja počećemo sa radovima na pristupnim saobraćajnicama za industrijsku zonu u Krnjači, kako bismo stvorili preduslove za dolazak firmi i preduzeća koja će zapošljavati ljude“ i kazao da čini sve kako bi pokazao Palilulcima da ne postoji razlika između njih i ostalih sugrađana.

Mi imamo da dodamo živi bili pa videli!

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Kako Vas nije sramota da pišete laži???
    Parkiće u Kotežu je napravila Opština Palilula na čelu sa predsednikom Opštine Stojanom Novakovićem. Opštinsku vlast predstavlja koalicija DS i SDS-a. Odgovorno tvrdim da je to njihova zasluga. Tokom rada na terenu i razgovorom sa gradjanima , kao i dopisima gradjana, su prepoznali ozbiljnost situacije obzirom da je Palilula jedina Oština sa pozitivnim prirodnim priraštajem.
    DOSTA VIŠE KIĆENJA TUDJIM PERJEM

Prognoza: Ko i koliko glasova osvaja na lokalnim izborima

Rezultati ankete: Izlaznost na lokalnim izborima 2016