Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Nova avantura legendarnog Stivena Spilberga od danas u bioskopima

u Dešavanja od

Nova avantura legendarnog reditelja i višestrukog oskarovca Stivena Spilberga “Ready player one″, bazirana  na istoimenom bestseleru Ernesta Klajna, od sutra stiže u naše bioskope.

Film donosi priču o svetu 2045. godine, koji je pogođen energetskom krizom, globalnim otopljavanjem  i prenaseljenošću. Surova realnost je toliko nepodnošljiva da većina stanovnika vodi alternativni život u OASIS-u, unutar virtuelne stvarnosti.

U OASIS-u ljudi  mogu biti šta god požele, mogu da izgledaju  kako žele i da rade  šta žele, mogućnosti su neograničene.  Gejmer Vejd Vots  glavni je junak priče koji se oseća živim jedino kada odlazi u virtuelni svet u kom sam stvara granice. A sve zahvaljujući internetu, svojoj intuiciji i mašti.

Prava akcija počinje kad ekscentrični milijarder i tvorac OASIS-a Džejms Holidej na samrti objavi da je postavio skriveni predmet u njegov virtuelni svet, a igrač koji ga pronađe će osvojiti njegovo bogatstvo i potpunu kontrolu nad OASIS-om.

Zanimljivo:  "Ljubavne igrarije" sutra na letnjoj sceni CK "Vlada Divljan"

Konkurencija je jaka, no Vejd  uspeva da otkrije ključ rešavanja prve zagonetke. Iznenada se nađe okružen neprijateljima koji će preduzeti sve kako bi mu oduzeli nagradu. Vejd  i njegova ekipa kreću u borbu za ono jedino što im je ostalo – OASIS.

Nakon velikog uspeha knjige čekalo se samo da se ova priča preseli i na velika platna. Svi ljubitelji videoigara ili pop kulture uopšte, biće oduševljeni ovim filmskim ostvarenjem.

Po reakcijama kritike i publike može se zaključiti da nam je Spilberg pripremio još jedno filmsko remek delo koje ćemo rado pamtiti u godinama koje dolaze.

Ovaj film možete od već danas pogledati u svim bioskopima, u distribuciji Blitz Filma. Jeste li spremni za OASIS?

Zanimljivo:  Upoznajte jetije, jer oni su konačno upoznali "Stopaliće"
Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Dešavanja

Idi na Vrh