in

Nova avantura legendarnog Stivena Spilberga od danas u bioskopima

Nova avantura legendarnog reditelja i višestrukog oskarovca Stivena Spilberga “Ready player one″, bazirana  na istoimenom bestseleru Ernesta Klajna, od sutra stiže u naše bioskope.

Film donosi priču o svetu 2045. godine, koji je pogođen energetskom krizom, globalnim otopljavanjem  i prenaseljenošću. Surova realnost je toliko nepodnošljiva da većina stanovnika vodi alternativni život u OASIS-u, unutar virtuelne stvarnosti.

U OASIS-u ljudi  mogu biti šta god požele, mogu da izgledaju  kako žele i da rade  šta žele, mogućnosti su neograničene.  Gejmer Vejd Vots  glavni je junak priče koji se oseća živim jedino kada odlazi u virtuelni svet u kom sam stvara granice. A sve zahvaljujući internetu, svojoj intuiciji i mašti.

Prava akcija počinje kad ekscentrični milijarder i tvorac OASIS-a Džejms Holidej na samrti objavi da je postavio skriveni predmet u njegov virtuelni svet, a igrač koji ga pronađe će osvojiti njegovo bogatstvo i potpunu kontrolu nad OASIS-om.

Konkurencija je jaka, no Vejd  uspeva da otkrije ključ rešavanja prve zagonetke. Iznenada se nađe okružen neprijateljima koji će preduzeti sve kako bi mu oduzeli nagradu. Vejd  i njegova ekipa kreću u borbu za ono jedino što im je ostalo – OASIS.

Nakon velikog uspeha knjige čekalo se samo da se ova priča preseli i na velika platna. Svi ljubitelji videoigara ili pop kulture uopšte, biće oduševljeni ovim filmskim ostvarenjem.

Po reakcijama kritike i publike može se zaključiti da nam je Spilberg pripremio još jedno filmsko remek delo koje ćemo rado pamtiti u godinama koje dolaze.

Ovaj film možete od već danas pogledati u svim bioskopima, u distribuciji Blitz Filma. Jeste li spremni za OASIS?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Zapaljena dva automobila ispred menjačnice u Borči

    Tri deponije sa leve obale u top 6 beogradskih deponija