Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Zapaljena dva automobila ispred menjačnice u Borči

u Hronika od
Tara – T2

Kako smo saznali od naših sugrađana, noćas oko 2h, nepozanti počinioci su polili benzinom i zapalili 2 automobila, ispred menjačnice Nikola S + u Borči.

Nepoznata osoba polila je prednji deo automobila “mercedes” i “seat” benzinom i potom ih zapalila. Vatra sa automobila zahvatila je i lokale uz koje su automobili bili parkirani. I lokali i automobili pripadaju istom vlasniku.

Ovim činom pričinjena je velika materijalna šteta. Zabrinjavajuće je to, što je menjačnica u Valjevskog Odeda, tik uz porodičnu kuću u kojoj živi troje male dece.

Ne smemo ni pomisliti šta bi se desilo da požar nije saniran. – kažu sugrađani koji žive u blizini.

Vlasnici automobila su dva brata, koja inače u ovom naselju drže menjačnicu, zlataru i lokal sa belom tehnikom. Kako nezvanično saznajemo proveravaju se snimci sa sigurnosnih kamera kako bi bili pronađeni napadači.

Zanimljivo:  Da li će i Huavej otvoriti razvojni centar u tehnološkom parku u Borči?

Sugrađani koji su se zateklu u ovom delu Borče, nedugo nakon ovog požara, bili su ubeđeni da je “bačena bomba”. Kako smo saznali, veliki broj pripadnika MUP-a i Vatrogasne službe izašao je odmah na mesto događaja.

Borča postaje divlje naselje, iskreno, i svašta je počelo da se događa. – zabrinuti su sugrađani.

U MUP-u kažu da se još utvrđuje da li je požar na automobilima podmetnut ili ne, kao i da rade na rasvetljavanju ovog slučaja.

Ovo nije prvi napad na menjačnicu i njene vlasnike. Jedan od vlasnika krvnički je pretučen na ulici nakon dugotrajnog sukoba dve porodice. Problemi su nastali kad je najmlađi od tri brata otvorio menjačnicu u neposrednoj blizini komšijine

Zanimljivo:  Od subote 15. decembra, klizalište na Trgu Nikole Pašića

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Hronika

Idi na Vrh