in

Zapaljena dva automobila ispred menjačnice u Borči

Kako smo saznali od naših sugrađana, noćas oko 2h, nepozanti počinioci su polili benzinom i zapalili 2 automobila, ispred menjačnice Nikola S + u Borči.

Nepoznata osoba polila je prednji deo automobila „mercedes“ i „seat“ benzinom i potom ih zapalila. Vatra sa automobila zahvatila je i lokale uz koje su automobili bili parkirani. I lokali i automobili pripadaju istom vlasniku.

Ovim činom pričinjena je velika materijalna šteta. Zabrinjavajuće je to, što je menjačnica u Valjevskog Odeda, tik uz porodičnu kuću u kojoj živi troje male dece.

Ne smemo ni pomisliti šta bi se desilo da požar nije saniran. – kažu sugrađani koji žive u blizini.

Vlasnici automobila su dva brata, koja inače u ovom naselju drže menjačnicu, zlataru i lokal sa belom tehnikom. Kako nezvanično saznajemo proveravaju se snimci sa sigurnosnih kamera kako bi bili pronađeni napadači.

Sugrađani koji su se zateklu u ovom delu Borče, nedugo nakon ovog požara, bili su ubeđeni da je „bačena bomba“. Kako smo saznali, veliki broj pripadnika MUP-a i Vatrogasne službe izašao je odmah na mesto događaja.

Borča postaje divlje naselje, iskreno, i svašta je počelo da se događa. – zabrinuti su sugrađani.

U MUP-u kažu da se još utvrđuje da li je požar na automobilima podmetnut ili ne, kao i da rade na rasvetljavanju ovog slučaja.

Ovo nije prvi napad na menjačnicu i njene vlasnike. Jedan od vlasnika krvnički je pretučen na ulici nakon dugotrajnog sukoba dve porodice. Problemi su nastali kad je najmlađi od tri brata otvorio menjačnicu u neposrednoj blizini komšijine

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Građani javljaju: crni gust dim u Krnjači zbog požara

    Nova avantura legendarnog Stivena Spilberga od danas u bioskopima