in ,

Normalizacija gradskog prevoza posle 4.maja

bus 95

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević izjavio je da se normalizacija linija javnog gradskog prevoza očekuje posle 4. maja, te da će prevoz funkcionisati u skladu sa uputstvima Gradskog zavoda za javno zdravlje.

On je za RTS istakao da predstavnici Gradskog zavoda za javno zdravlje učestvuju na sednicama Gradskog štaba za vanredne situacije.

– Moramo da zaštitimo korisnike prevoza, ali i zaposlene u gradskom saobraćajnom preduzeću pa će u budućnosti postojati pravila koja do sada nisu, kao i izvesni protokoli kojih ćemo morati da se pridržavamo – naveo je Nikodijević.

On je precizirao da će korisnici javnog gradskog prevoza i u narednom periodu morati da koriste zaštitnu opremu.

– Prema instrukcijama Gradskog zavoda za javno zdravlje biće potrebne maske i rukavice, kao i da poštujemo distancu među putnicima. Takođe biće definisan ulaz i izlaz putnika, ali i onemogućen prilaz vozačima u cilju njihove zaštite – istakao je Nikodijević.

Predsednik gradske Skupštine je zaključio da će u narednom periodu važiti ista pravila na koridorskim linijama i dodao da bi putnici kod sebe trebalo da imaju personalizovanu mesečnu kartu za prevoz, kao i radni nalog.

Izvor : RTS

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

frizeri

Popuštanje mera od ponedeljka

U rebalansu gradskog budžeta nema stavke o izgradnji kanalizacije na levoj obali