in

Nevreme na levoj obali: I danas prete obilni pljuskovi i grad

Nevremene na levoj obali: I danas prete oblini pljuskovi i grad
Nevremene na levoj obali: I danas prete oblini pljuskovi i grad

Na našu levu obalu Dunava juče oko 17 h obrušila se jaka kiša i grad veličine zrna graška. Ulice i kanali su odmah bili potopljeni a Zrenjaninskim putem se širio nesnosni smrad kanalizacije.

Dvadesetominutni pljusak u pojedinim naseljima na levoj obali Dunava napravio je bujice koje su tekle ulicama ali i neočiščenim kanalima.

Nevreme je iznenadilo sve građane a šteta bi mogla da bude velika sa obzirom na činjenicu da svako domaćinstvo ima probleme sa poplavama, kao i sa neočišćenim kanalima i neuređenom kišnom kanalizacijom.

Problema u saboraćaju na Zrenjaninskom putu nije bilo, ali se širio nesnosni smrad kanalizacije. Obilna kiša prouzrokovala je izlivanje šahtova i septičkih jami što je dovelo do opšteg haosa.

10334386_10203499531318360_897338460452285739_n

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da se i danas očekuju lokalni pljuskovi sa 20 milimetra kiše za tri sata.

Vreme će pre podne biti pretežno sunčano, a vetar slab i umeren jugozapadni, a popodne će biti lokalnih pljuskova s grmljavinom, koji će ponegde biti obilni.

Zanimljiva je i činjenica da pojedina naselja leve obale Dunava nisu bila zahvaćena ni kišom, ni gradom, već prolaznim naoblačenjemObilni pljuskovi i grad ozbiljno su zapretili Ovči i Borči, dok je u Kotežu i Krnjači padala kiša ali manjeg inteziteta.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Protest Obrenovcana

    Obrenovčani protestvovali ispred „Slavije“ zbog premeštanja u Krnjaču

    Prijavite opštini Palilula štetu nastalu usled poplava

    Prijavite opštini Palilula štetu nastalu usled poplava