Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Neobično kićenje dečjeg parkića u Borči

u Vesti od

Leva obala je često zaboravljena od strane nadležnih. Kada je reč o novogodišnjoj rasveti, ni jedan deo leve obale nije okićen, kako naselja, tako ni mostovi. Izgleda da je ovo neko rešio da promeni. 

Naime, dečji parkić ”Cvrčak” je u subotu osvanuo okićen. Umesto novogodišnjim ukrasima, parkić je ukrašen trakama za fiskalne kase. Moramo priznati da je ovo veoma čudan način ukrašavanja.

Zanimalo nas je da li su ovi ”kreativni” ukrasi i dalje u parku, pa smo ga obišli. I dalje je okićen, trake se nalaze svuda. Verujemo da mališanima koji provode vreme u ovde ovi ukrasi ne unose novogodišnju radost i euforiju. 

Kako sugrađani ističu, to nije prvi nestašluk koji se odigrao u ovom parkiću. Lokalni klinci koji dosta vremena provode tu, do sada su palili kante za smeće i tresli stubove od sijalica pa je ceo parkić ostajao u mraku. I sada sugrađani sumnjaju da je ovo njihovo delo, ali niko ne može tvrditi sa sigurnošću.

Meštanima se ne dopada ovaj potez pa se nadamo na će sledeći put oni koji su ovo uradili svoju ”kreativnost” izraziti na neki drugi i bolji način.

Povezane teme:

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh