in

Neobično kićenje dečjeg parkića u Borči

Leva obala je često zaboravljena od strane nadležnih. Kada je reč o novogodišnjoj rasveti, ni jedan deo leve obale nije okićen, kako naselja, tako ni mostovi. Izgleda da je ovo neko rešio da promeni. 

Naime, dečji parkić “Cvrčak“ je u subotu osvanuo okićen. Umesto novogodišnjim ukrasima, parkić je ukrašen trakama za fiskalne kase. Moramo priznati da je ovo veoma čudan način ukrašavanja.

Zanimalo nas je da li su ovi “kreativni“ ukrasi i dalje u parku, pa smo ga obišli. I dalje je okićen, trake se nalaze svuda. Verujemo da mališanima koji provode vreme u ovde ovi ukrasi ne unose novogodišnju radost i euforiju. 

Kako sugrađani ističu, to nije prvi nestašluk koji se odigrao u ovom parkiću. Lokalni klinci koji dosta vremena provode tu, do sada su palili kante za smeće i tresli stubove od sijalica pa je ceo parkić ostajao u mraku. I sada sugrađani sumnjaju da je ovo njihovo delo, ali niko ne može tvrditi sa sigurnošću.

Meštanima se ne dopada ovaj potez pa se nadamo na će sledeći put oni koji su ovo uradili svoju “kreativnost“ izraziti na neki drugi i bolji način.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Prevrnuo se traktor na Zrenjanincu

U udesu kod Pupinovog mosta povređene dve devojke