in

Ceo grad okićen, kao i mostovi, osim Pančevca i Pupina

????????????????????????????????????

Pančevački i Pupinov most ni ove godine nisu dobili svoju novogodišnju rasvetu.

Poznato nam je da je postavljanje novogodišnje dekoracije počelo još 28. septembra. Krajem septembra zasijala je i Knez Mihailova. To je naravno bila samo tehnička provera, a zvanično novogodišnja rasveta zasijala je pre dva dana.

S obzirom na to da je krajnji rok za postavljanje rasvete bio juče, 5. novembar, očigledno je da će i ove godine bez iste ostati Pančevački i Pupinov most.

Kao i prethodnih godina, i ove godine se govori o sumi novca koja je utrošena za ukrašavanje. Čelnici grada saopštili su da je okićena osamdeset i jedna lokacija (trideset novih, u odnosu na prošlu godinu). Zar u svoj toj količini nakita, svetiljki i novca nije nešto moglo biti odvojeno i za ova dva mosta?

Totalni mrak na obilaznici traje već mesecima

Dok se grad kitio, problem na Pupinovom mostu i dalje nije rešen. Duže od dva i po meseca u mraku su sledeći delovi: od polovine Pupinovog mosta u smeru ka Borči javna rasveta ne radi u dužini od skoro 2,5km, mali deo ispred petlje, kao i kompletna Zrenjaninska petlja, kao i deo Zrenjaninskog puta ka Padinskoj Skeli.

Saznali smo da JKP „Javna rasveta“ ne rešava pomenuti problem jer Direkcija za građevinsko zemljište još nije prenela nadležnost na pomenuto preduzeće.

Očigleno je da nećemo imati novogodišnju rasvetu na našim mostovima, ali kako stoje stvari nećemo imati ni javnu rasvetu!

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Učestala planirana isključenja struje narednih dana

Danas počela isplata jednokratne pomoći penzionerima