Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Narednih dana oblačno, hladno i kišovito

u Vesti od
Cicak – Rancevi 25%

Kako meteorolozi najavljuju, narednih nekoliko dana očekuju se niske temperature.

Danas je u Beogradu obračno i hladno sa slabom kišom u prekidima. Vetar slab i umeren, severozapadni. Temperatura bez većeg kolebanja, oko 7 stepeni Celzijusa.

Prema prognozi za narednih sedam dana, do petka će biti oblačno i hladno, mestimično sa kišom, na planinama jugozapadne Srbije sa vlažnim snegom uz formiranje snežnog pokrivača. Zatim uglavnom suvo uz manji porast temperature.

Svima nam teško pada rano ustajanje i izlazak iz toplog kreveta, naročito tokom zimskog perioda.

Ustanemo, spremimo se, dođemo na punu stanicu. Smrzavamo se, čekamo prevoz čitavu večnost. Ako duva jak i hladan vetar, velika je verovatnoća da ćemo poleteti zajedno sa kišobranom ili da nam on prosto neće biti od koristi.

  Na Dunav stanici čovek pao pod voz, srećom nije povređen

A ako se usput desi da ugazimo u neku baru ili da nas neki automobil isprska, budući da su bare na svakom koraku, teško da ćemo moći da uživamo u zimskim čarolijama.

Posebno problem u kišnim danima predstavljaju stanice sa lošim nadstrešnicama. Mali broj ljudi stane, a ostali kisnu ukoliko nisu poneli kišobran.

Pored toga, kao što smo rekli, bare su svuda, autobuska stajališta na nekim mestima podsećaju na jezera, što takođe predstavlja problem. Ulazak u autobus ponekad predstavlja nemoguću misiju.

Kako ne biste više nespremni izlazili iz svog doma, bar što se vremena tiče, LOBI je pripremio za vas nešto novo. Naime, na našem portalu možete pogledati vremensku prognozu baš za vaše mesto boravka. Ovde možete pronaći prognozu vremena i za narednih 7 dana.

  Na levoj obali 15 nastavnika viška

Proverite temperaturu, utoplite se i krenite. Sada sve može biti lakše.

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh