in

Nakon vraćanja otpada, kompanija Roda očistila deponiju u Kotežu

Nakon što je unija „Treći Beograd“ vratila u Roda market njihov reklamni materijal koji je pronađen na divljoj deponiji kod nasipa u naselju Kotež, desio se preokret i potpuno nova saradnja.

Kompanija Mercator S d.o.o. (Roda megamarket) pokazala je da je voljna za saradnju sa građanima u cilju očuvanja životne sredine – objavilo je udruženje građana Kotež

Kada je otpad, pronađen na nasipu, vraćen u Roda market na Zrenjaninskom putu, ova kompanija dobila je mogućnost da utvrdi propuste koji su nastali prilikom odlaganja otpada.

Inače, odgovornost je utvrđena, a propust je napravila firma (podizvođač) koju kompanija Merkator S angažuje baš za odlaganje otpada.

Obzirom da su udruženja iz unije „Treći Beograd“ očistila taj otpad, iz ove kompanije su ponudili da kompanija zauzvrat očisti neku drugu deponiju, kako bi se odužila.

Kompanija Roda angažovala je dva kamiona i bager, koji su rasčistili plac na Koteškom putu (ulica Sutjeska 8). To je već dugo divlja deponija i ruglo na samom ulasku u Kotež.

Još jednom se pokazalo da spremnost na saradnju, kako udruženja, tako i kompanija, daje najbolje rezultate u borbi za lepšu levu obalu.

Podsećamo, uniju „Treći Beograd“ oformila su udruženja UG Kotež. Eko Pančevački rit iz Borče i Bela čaplja iz Krnjače.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Znao sam da ovi iz Rode nisu krivi. Mozete da prodjete iza i vidite kako je poredjano. Gajbe na jednu stranu, plastika na drugu. Imaju onu mrvilicu i kontejner za karton. Ne znam zasto tu nije ubaceno. Verovatno ima razlog. Sefica sjajan lik.

Od danas su počeli sa radom i državni i privatni vrtići

vodovod

Produžen rok za plaćanje računa za vodu