Nakon ozbiljnog pada bicikliste, rupa ekspresno nestala - www.lobi-info.rs

Nakon ozbiljnog pada bicikliste, rupa ekspresno nestala

2 minuta za čitanje
1

Iščašeno rame, dva slomljena rebra i ušivena glava rezultat su pada bicikliste A.K. (38) na Pančevačkom mostu, nakon udara u izbočinu rupe na asfaltu.

Kako kaže jedan od očevidaca ovog događaja, biciklista se prevrnuo se velikom silinom, dočekao se na glavu i rame i otkotrljao nekoliko puta, a bicikl se prevrnuo naopako. Prisutni su pritekli u pomoć,  odmah se zaustavili i isprali mu ranu na glavi, do dolaska Hitne pomoći.

Nakon intervencije Hitne pomoći, povređeni je odvezen u Urgentni centar. Kako smo saznali, ušivena mu je rana na glavi, i sanirani iščašeno rame i dva slomljena rebra. Nakon toga je pušten kući.

Zanimljivo je da je sporni krater samo dan nakon ove nesreće urgentno saniran. Valjda se neko najzad setio da treba misliti i na bezbednost biciklista i pešaka.

A evo kako je izgledao pre ovog nesrećnog događaja, a kako izgleda sada:

Udruženja građana „Ulice za bicikliste“ često ističe koliko je Pančevački most opasna deonica za bicikliste.

Neprestano ukazujemo da je Pančevac crna tačka, ali se ništa ne menja po tom pitanju. – kaže jedan od članova udruženja

Inače, Pančevački most je godinama već u izuzetno lošem stanju i niko nije radio na popravkama pešačkih staza koje koriste i biciklisti jer je kolovoz nebezbedan za vožnju bicikla.

Ponosni smo na sugrađane koji su stali i pritekli u pomoć. Pitamo se da li je uvek potrebno da se desi nesreća da bi odgovorni odreagovali.

1 Comment

  1. Pa dobro, moze se gledati i tako da su popravili rupu da se ne bi i dalje desavale nesrece…mozda ih cak treba i pohvaliti…

Leave a Reply

Prethodna priča

Dete oticalo od alergije, a doktorka u Kotežu ih "otkačila"

Sledaća priča

Za sutra planirano zaprašivanje komaraca na delu leve obale

Poslednje od Vesti