in

Nakon jutrošnje blokade, stabilizovan saobraćaj na levoj obali

Kako smo saznali, i jutros je ponovljena blokada saobraćaja na levoj obali i to na raskrsnici Zrenjaninskog i Ovčanskog puta.

Iako je bila najavljena za 07 časova, do blokade saobraćaja kod Putnika došlo je nešto kasnije, oko 07.30 i trajala je sve do 09.00 časova.

Veliki broj sugrađana zbog blokade je napustio vozila gradskog prevoza jer niko nije mogao da pretpostavi koliko će blokada trajati.

Na društvenim mrežama pojavila se i informacija da je blokiran saobraćaj i na Pančevačkom mostu, ali uvidom u kamere uživo, nismo uspeli da utvrdimo da li je ova informacija zaista tačna.

Kamere u Krnjači pokazale su da gradski prevoz iz pravca grada saobraća, mada smo nešto kasnije dobili informaciju da je Zrenjaninski put ka Borči prazan!

Za to vreme, autobusi na liniji 85 saobraćali su normalno, pa pretpostavljamo da Pupinov most nije bio blokiran ovog jutra.

Nakon prestanka blokade kod Putnika potrajalo je do normalizacije saobraćaja jer su se stvorile gužve u Krnjači ka gradu zbog priliva velikog broja vozila. Zastoj je trajao sve do 10.30 časova.

Još uvek nema potvrđenih informacija o tome kako će se protesti i blokade nastaviti narednih dana, pa savetujemo sugrađane da svoje obaveze planiraju u skladu sa situacijom. 

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Devojka preminula nakon skoka sa Pančevačkog mosta

Čovek pretučen i opljačkan za vreme protesta u Borči