in

Najveće bioskopske hitove od danas možete gledati udobno kod kuće

Zahvaljujući distributerskoj kompaniji Blitz film, najveće blokbastere sada možete gledati kod kuće, iz udobnosti sopstvene fotelje, bez odlaska u bioskop.

Filmski hitovi poput Oskarom nagrađenog remek dela „1917“, ili najnoviji film Rajana Džonsona „Nož u leđa“, čak i Oskarom nagrađena eksplozivna priča „One su bombe“, samo su neki od velikih filmskih hitova koji su sada dostupni u digitalnim video-klubovima.

Fizički video-klubovi pripadaju prošlosti, ali digitalni video-klubovi i te kako su stvar sadašnjosti i upravo oni donose najuzbudljivije i nagrađivane blokbastere pravo u toplinu vašeg doma.

Od danas su veliki filmski naslovi dostupni u digitalnim video-klubovima odabranih operatera. Detaljnu ponudu potražite kod svog operatera (SBB, MTS), a mi izdvajamo najatraktivniju zabavu koja će vas oduševiti.

Nož u leđa (Knives out)

Dobitnik nagrade Oskar, scenarista i režiser Rajan Džonson, predstavio je potpuno zasluženo neizmerno hvaljenu zabavnu detektivsku misteriju „Nož u leđa“ koja će se dopasti svim članovima porodice.

Danijel Krejg i njegov neobičan naglasak koji je usvojio za ovaj film, Kris Evans i popularan džemper koji je zaludeo sve, fantastične Ana de Armas, Džejmi Li Kertis, Toni Kolet i legendarni Kristofer Plamer čine fantastičnu glumačku postavu u ovom filmu.

Ukradeni život (A hidden life)

Film velikog reditelja Terensa Malika – „Ukradeni život“ veoma brzo je dobio visoke ocene na „Roten tomejtouzu“, a sam Malik nagrađen je Zlatnom palmom na festivalu u Kanu.

Film priča istinitu priču o neopevanom heroju Drugog svetskog rata, Francu Jegeršteteru, austrijskom seljaku koji je odbio da bude deo nacističke vojske. Nakon što ga nacisti optuže za izdaju Franc počinje borbu za svoj život, kao i život svoje žene.

Fascinantna, istinita i snažna bezvremena drama, koja lako pronalazi put do srca gledalaca, ostaviće vas bez daha.

One su bombe (Bombshell)

Oskarom nagrađena eksplozivna priča zasnovana na stvarnim događajima – „One su bombe“ (Bombshell), utemeljena je na skandalu koji je protresao „Foks njuz“, omiljenu TV mrežu Donalda Trampa.

Zvezdana postava uključuje dobitnice Oskara Šarliz Teron i Nikol Kidman, i za Oskara nominovanu Margo Robi.

Priča daje insajderski uvid u najmoćnije kontroverzno medijsko carstvo koje su uspele da uzdrmaju njegove radnice, otkrivajući istinu o seksualnim skandalima koji su se godinama odigravali iza zatvorenih vrata Rodžera Ejlsa, prvog čoveka „Foks njuza“.

1917

 

Dobitnik nagrade Oskar za najbolju kinematografiju, vizuelne efekte i zvuk, Zlatni globus za najbolji dramski film i najboljeg reditelja. BAFTA za najboljeg reditelja, britanski film godine, najbolji film i fotografiju, zvuk i specijalne efekte…

Reč je o briljantno snimljenom ratnom filmu čija je radnja smeštena u vreme Prvog svetskog rata. Radnja počinje 6. aprila 1917. godine kada dvojica mladih oficira stacioniranih u Francuskoj dobijaju opasan zadatak.

Moraju da prenesu poruku svojim saborcima na frontu koji ne znaju da srljaju u zamku nemačke vojske. Ako ne uspeju da se probiju na vreme do njih, Nemci će ih eliminisati.

Umeš li da čuvaš tajnu? (Can you keep a secret?)

Ljubiteljima komedije i romantike preporučujemo film „Umeš li da čuvaš tajnu?“, nastao prema istoimenom bestseleru Sofi Kinsele, autorke serijala o šopingholičarki.

Aleksandra Dadario je u glavnoj ulozi ove romantične komedije o devojci koja na putu u avionu ispriča svoje tajne potpunom strancu nadajući se da ga više neće videti.

Vrlo se iznenadi kad ga sretne na svom novom poslu i to u ulozi šefa.

Frka (Trouble)

Animirana avantura uz koju će se nasmejati i veliki i mali, „Frka“ predstavlja priču o psu koji ima sve što jedan pas može sanjati, sve do trenutka kada ulica postane njegov dom.

Tamo prestaje da bude razmaženo štene i uviđa da najvažnije u životu nije ono što imaš nego koga imaš uza sebe.

Animirana zabava za celu porodicu oduševiće malene i vratiti velike u detinjstvo. Likovima su svoje glasove pozajmili: Boki Milivojević, Ivana Popović, Peđa Damjanović, Stevan Pjale i mnogi drugi.

Više o svim dostupnim filmovima možete saznati na CineStar TV Channels stranici.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    U trgovinske radnje Shorty od sad samo sa maskom

    pomoć starijima

    Pomoć u kući starijih za vreme vanrednog stanja