in

Nadležni samouvereno rekli „Beograd spreman za zimu“

Danas su čelnici Beograda obišli novu bazu Beograd puta, prisustvovali smotri Zimske službe i konstatovali da je grad spreman za početak nove zimske sezone.

Gradonačelnik Beograda je rekao da je grad u potpunosti spreman za nastupajuću zimsku sezonu, a da je nova baza ispod Gazele prva koju je „Beograd put“ otvorio u poslednjih 12 godina.

Inače JKP „Beograd put“ održava 2,5 hiljade kilometara saobraćajnica, od čega je 1,6 hiljada kilometara prvog prioriteta.

– Iako je u Beogradu lepo vreme naša zimska sezona je počela 15. novembra i trajaće do 31. marta. Već je nabavljeno 19.000 tona putne soli, obavljeni su remonti svih vozila i uređaja koji su neophodni za čišćenje snega u gradu. Rekonstruisano je i sređeno svih 14 putnih baza „Beograd puta“, tako da smo u potpunosti spremni za zimsku sezonu – istakao je gradonačelnik.

Osim „Beograd puta“ i druga komunalna preduzeća angažovana u Zimskoj službi su takođe u potpunosti spremna da reaguju u bilo kom trenutku.

– Ovo je pravi način da sugrađane uverimo da će Zimska služba svoj posao uraditi na vreme i na pravi način – rekao je Mali.

Sad nam preostaje da samo sačekamo pravu zimu i sneg pa da se uverimo u rečeno. Stoga dobro upamtite pomenute reči.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Prvi kineski fudbaler posle 28 godina i to u BSK-u

    Heroj Renato Grbić dobio priznanje „Pravi muškarac“