Tržni centar "Shoppi"

Na Uskrs sve zatvoreno

u Vesti

Na Veliki petak, u subotu i u ponedeljak, prodavnice, supermarketi i pijace radiće uglavnom po uobičajenom radnom vremenu, dok je nedelja, odnosno prvi dan Uskrsa neradan za sve objekte.

Tokom praznika neprekidno će raditi samo dežurne apoteke, pošte i benzinske pumpe na glavnim putevima. Parkiranje u prestonici od petka do ponedeljka je besplatno. Duže će se čekati samo na javni gradski prevoz, koji će četiri dana saobraćati po nedeljnom redu vožnje.

PRODAVNICE I TRŽNI CENTRI

“IDEA”, “Roda” i distributivni centri kompanije “Metro” u petak i subotu radiće uobičajeno. Dok će objekti “Maksi”, “Šop end go” i “Tempo” u petak biti otvoreni do 18 časova. Nedalja je neradan dan za sve pomenute objekte prodajnih lanaca. U ponedeljak se radi uobičajeno.

Ukoliko neko planira da u petak poseti neki od tržnih centara, to će moći da uradi do 18 časova. Do tada će biti otvoreni “Ušće”, “Delta siti”, “Stadion”, “Big fešn” i naravno “Shoppi” u Borči. U subotu će raditi po uobičajenom radnom vremenu, dok će u nedelju biti zatvoreni za sve posetioce.

GRADSKE PIJACE

Zeleniš na tezgama Beograđanima će u petak i subotu biti na raspolaganju od 6 do 19 časova. “Banovo brdo”, “Zemun”, “Bele vode”, “Dušanovac” i “Palilula” radiće i u nedelju skraćeno od 6 do 13 časova, a sve pijace će u ovom terminu raditi i u ponedeljak. Buvljak prvog i drugog dana Uskrsa neće raditi.

DEŽURNE APOTEKE

Ukupno pet apoteka “Beograd” će, kao i ranijih godina, primati kupce 24 sata. One u centru prestonice, u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, u Zemunu u Glavnoj ulici 34, u Bulevaru Maršala Tolbuhina broj 30 u Novom Beogradu i Lazarevačka u Dr Đorđa Kovačevića 27.

Skraćeno radno vreme od 8 do 18 časova imaće apoteke “Palilula” u Knez Danilovoj, “Braće Kovač” u Krivolačkoj, “Miroslava Trajkovića” u Požeškoj i “Đuro Đaković” u Majke Kujundžića na Zvezdari.

PREVOZ, PARKING I TAKSISTI

Gradski i međugradski prevoz će od petka do utorka saobraćati po nedeljnom redu vožnje. U istom periodu “Parking servis” neće naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima prestonice, a javne garaže funkcionisaće uobičajeno, kao i Služba za prenos vozila. Taksisti će u pomenutom vremenskom periodu putnike prevoziti po višoj tarifi.

BENZINSKE PUMPE, POŠTE I BANKE

Pošta u Takovskoj radiće neprestano tokom uskršnjih praznika, dok će skraćeno radno vreme do 15 časova imati ekspozitura u Savskoj 2. U subotu i ponedeljak do 19 časova biće dežurne pošte u TC “Stadion”, “Big fešn”, “Imo autletu” i “Novom Merkatoru”.

Benzinske pumpe na opštinskim i državnim putevima prvog i drugog reda radiće bez prekida. Najviše će tokom praznika pauzirati radnici banaka, pa će sve ekspoziture biti zatvorene od 6. do 9. aprila.

Izvor: Novosti

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Vesti

Idi na VRH